![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.06.2002
![]() |
Przy przechwytywaniu z kart grafiki z VIVO bardzo ważny jest program do capturingu.
Posiadam GF4800 Ti GS z VIVIO i po przećwiczeniu wielu programów do capturigu (darmowych i komercyjnych) zadowalające efekty otrzymałem dopiero w PowerVCR II 3. Obraz w pełnym MPEG PAL 720x576 CBR 8000 i audio 224 kb 48k PCM.
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Mam pytanka do freelancer'a:
Czy jakość zgrywanego video jest dobra? Mam teraz stareńki tuner TV/FM na Bt848, który jakością mnie nie zachwyca. Zastanawiam się, czy warto wymienić na Leadtek DV2000... Czy jakość nowych kart z przetwornikami 10-bitowymi jest znacząco lepsza od starych kart na Bt8x8? Czy można korzystać z zewnętrznych kodeków, np. MJPEG, czy tylko wbudowanych w program do obsługi karty? Czy usuwanie przeplotu (deinterlacing) jest sprzętowe czy programowe? Nie chcę kupować w ciemno i przydałaby mi się opinia użytkownika. ![]() Wiem, że masz wersję Expert, ale DV2000 to chyba to samo plus FireWire... Nulek Ostatnio zmieniany przez Nulek : 12.01.2004 o godz. 16:28 |
![]() |
![]() |
|
|