![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
-=-
Data rejestracji: 24.03.2004
![]() |
![]()
Szczegóły tutaj:
http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/ne...&id=1123406569 Download tutaj: http://www.roxio.de/adban/download/w...winoncd6pe.exe Rejestracja tędy: http://www.winoncd.de/woc6registration/index.php Krążą plotki ze rozsyłaja ten sam numer wszystkim ale uwaga- polskie domeny są zdaje się nieuwzględniane ![]() ![]() 6.03 update: http://softwareupdates.roxio.com/gm/...icepack603.exe Bardzo dobry program... Ostatnio zmieniany przez Bateau : 14.08.2005 o godz. 09:46 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
hmm znalazłem takie coś: "..Program będzie oferowany w dwóch wersjach: Power Edition oraz DVD-Edition." ? czyli ta wersja nie bedzie nagrywać dvd ?
![]() aa i jak by ktos powiedział o co chodzi w pierwszysm linku.. bo nie znam niemieckiego... z góry THX ![]() P.S zarejstrowałem się teraz czekam tylko na mila ... P.S 2 Dostałem maila... z serialem teraz tylko jeszcze zassam programil który ma ! 147,5 MB ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 14.08.2005 o godz. 11:47 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bezugsquelle = źródło zakupu która opcje zaznaczyć
![]() EDIT Jakie 200 MB tylko 147,5 MB ![]()
#4 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
dobra zainstalowałem ...zobaczyłem ...odinstalowałem... Deepburner Pro jak dla mnie jest o wiele lepszy...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
winon to lipa...
Używam 1. Laptop - IBM T41p, Pentium M 1400, 1GB RAM, Radeon 7500, Seagate 5400.3 2. Blaszak: INTEL CORE 2 DUO E8500 3,16GHZ, GIGABYTE GA-P35-DS4, PCX EVGA 8800GTX 768/384 1,8GHZ, PATRIOT DDR2 2*2GB 800 LLK CL4, SEAGATE 500GB 32MB SATA ST3500320AS, LG GH-20LS10 SATA BLACK LIGHTSCRIBE, SHARKOON REBEL 9 VALUE BLACK B/Z, MODECOM VOLCANO 750W, MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM EDITION PL 64BIT OEM, NEC LCD20WGX2 PRO SILVER/BLACK MONITOR LCD 20 -------- |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Chyba to jednak prawda że na polskie domeny nie wysyłają seriala
![]() ![]()
#7 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
mi odrazu przysłali po 30 sek... wiec nie wiem a mam mila na o2.pl
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.12.2003
![]() |
na poczta.fm od razu przyszło nawet nie 10s.
ps. jak u Was kończą sie seriale w celu porównania xx xxxx xxxx T1V6S
#9 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Lx-VB52x-JKWVx-T1V6S .. ja mam taki serial ..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2004
![]() |
ja też mam identyczny :-)
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.12.2003
![]() |
chyba jednak to samo rozsyłają "wszystko" sie zgadza, bo wątpie aby zmienili te ostatnie znaki :/
#12 |
Wyjadacz ;)
![]() |
kiedyś jak paliłem cd to wypalałem na winoncd ale jakoś przeszedłem na nero
zobacze może znowu mi sie spodoba a czy wononcd jest dalej rozwijane bo na roxio.com jakoś nic na jego temat nie moge znaleźć
#13 |
-=-
Data rejestracji: 24.03.2004
![]() |
firma roxio wykupila cequadrat lata temu i wersja winoncd6 jest ostatnia programu pod ta nazwa. Wlaczyli AFAIK rozwiazania do swego tostera- Easy Creator, ktory ma interfejs w obecnej wersji 7 dosc podobny to tego z WinOnCd.
WinOnCd to solidna porcja klasyki, IMHO pali lepiej to jest z mniejsza iloscia bledow niz Nero. Ale to jest moja _subiektywna_ opinia. W dodatku jest...darmowy... Update bazy obslugiwanych nagrywarek http://softwareupdates.roxio.com/gm/products/en/woc/unidrv/unidrv-1-22-1.exe Ostatnio zmieniany przez Bateau : 14.08.2005 o godz. 13:40 Powód: literówki |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guru
Cytat:
![]() Co do seriala to doszedł z duzym opuźnieniem ale jednak 8 )
![]() |
#15 |
Wyjadacz ;)
![]() |
mam benqa 1640
coś ten win on cd pokazuje mi jakieś dziwne prędkości nagrywania, jak wy macie czy nowy unidriver jest potrzebny?
|
|