![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 |
![]() |
Hmm... O ile dobrze pamiętam, MPC ma własny splitter, który warto wyłączyć, jeśli zainstaluje się najnowszy Matroska Splitter (o ile mnie skleroza nie myli).
Moja sugestia: - wyrzuć wszystko, co zainstalowałeś wcześniej do odtwarzania Matroski - stąd ściągnij najnowszą wersję splittera i vsfiltra, odrejestruj stare wersje, jeśli zostały, i zainstaluj te nowe ręcznie (jeśli nie wiesz, jak, mogę napisać) - ściągnij skądś BSPlayera 0.86 build 501 (albo najnowszego z jego strony domowej - u mnie jakoś chodzi) Pod tą konfiguracją będzie chodzić na 100%, jeśli tylko dobrze wszystko zrobisz. MPC, mkxds, DirectX 9.0, OggDS0995, SubTitDS1400, Matroska Muxer, Morgan Switcher, DivXa 5.03 nie były potrzebne. Matroska Playback Pack 0.5 i VobSub 2.23 mogły natomiast namieszać, bo to stare wersje. Powiedz mi jeszcze, jakiego odtwarzacza używasz i jaki błąd wyskakuje. To też ważne. Co by tu jeszcze... Ściągnij mkvtoolnix i użyj mkvinfo: mkvinfo twój_plik.mkv > raport.txt I sprawdź, czy wyrzuca jakieś błędy itp. Używam Matroski już chwilę i nie mam najmniejszych problemów z czymkolwiek... ![]()
|