![]() |
@mgit
niby tak moza przerobic mialem go 3 dni na weekend i jakos mnie nie zachwycil wole Samsunga ale to tylko moje zdanie za Samsungiem np. przemawia dla mnie jakosc wykonania tacka etc. kultura pracy w liteonie wszystko jest zrobione niestarannie i mozliwe ze w moim egzemplazu mial za***iste wibracje |
LiteON te***380; daje rade, i mo***380;na go przerobi***263; na BenQ 1810 :idea: jak si***281; znudzi nazwa LiteON ;)
|
ja bym bral Samsunga korekcja b.dobra lepsza od konkurencji
mozliwe ze na dzien dzisiejszy najlepsza pali nie najgorzej ma LS i DVD-RAM |
A co sadzicie jeszcze o Asusie 1612BL bo wlasnie przegladam forum i cosik i nim pisze ale nie orietnuje sie w tych wykresach i ciezko mi jest cokolwiek zrozumiec.
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Poniżej test korekcji błędów na LiteON :fiu: NEC 3551A nie chaił ruszyć tej płytki :taktak: |
Cytat:
:czytaj: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...7&postcount=15 :) |
No Optiarc jest glosniejszy do mojego starego ND-4551A ale da sie przezyc ale to juz nie to samo co stare dobre ND-45xx
|
Cytat:
Zaś w LiteON korekcja jest na przyzwoitym poziomie, płytki porysowane które nie chciał czytać NEC 3551A, LiteON 18A1H czyta bez zająknięcia :fiu: Co do głośności, to fak, jest troche głośny, nec chodził ciszej, ale jego zalety przewyżaszają jego wady czyli głośną pracę :taktak: |
Cytat:
:) |
No teraz mam Optiarca AD-7173A dostalem w zamian za ND-4551A :/i pale label flashki ale jak wiadomo sa tylko jedne plytki do tego i cena mnie troche przeraza i chce wlasnie kupic cos z LS.
A jak z cisza w tym Lite-On i korekcja. |
Cytat:
Jak będziesz pałił etykiety LS na porządnych płytach to nagrywarka jest idealna :taktak: |
No wiesz na sianie nie mam zamiaru pali***263; zwykle pale na Soniaczach czasami zdarza si***281; TDK
|
Polecam LiteON mimo i***380; nie radzi sobie z p***322;ytami LS Omega DVDR
|
Samsung czy Liteon, oto jest pytanie??
Witam
Wlasnie stojem przed wyborem nagrywarki i nie wiem co mam kupić waham sie miedzy: Samsungiem sh-s182m i Lite-on LH-18A1H LightScribe Jesli macie jakies inne propozcyje to podajcie modele a jesli ktoraz z tych dwoch nagrywarke jest lepsza to piszcie ktora. Zalezy mi na LS i DVD-RAM a do tego dysponuje ograniczeniem pienieznym do kwoty 130 zeta. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:31. |