Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.03.2007, 23:02   #1
smal88
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.03.2007
smal88 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dok***322;adnie to kupi***322;em model SH-S182M. Nie wiem dlaczego pokazuje czasami w te***347;cie jako***347;ci ze p***322;ytka zosta***322;a nagrana na wersji D.
W***322;a***347;nie do ko***324;ca nie wiem co jest z tymi oznaczeniami. Wsz***281;dzie, tzn w Nero InfoTool, menad***380;erze urz***261;dze***324;, everescie pokazuje mi, ***380;e jest to model SH-S182M SB04 a tylko w tch testach jest wersja D, no ale w sumie jest tam te***380; M w menu urz***261;dzenia.

Wiecie co jest grane ??

Ostatnio zmieniany przez smal88 : 16.03.2007 o godz. 23:05
smal88 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.03.2007, 21:03   #2
arts1
Bywalec

Data rejestracji: 16.03.2007
arts1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
też tak mam ale to nic ważniejsze są inne sprawy a mianowicie widzę że jesteście obcykani w tych testach ja też trochę ich robiłem na swoim starym sprzęcie czyli liteon 812s w kprobe i wszystko było cacy kupiłem samsunga 182m i niewiem co jest grane z tymi wynikami wypalając płytkę na samsungu i testując na liteonie wychodzą straszne błędy powyżej normy nawet na firmowych płytach myślałem że będe reklamował tego samsunga ale-poczytałem na tym forum (kilkakrotnie)o dblokowaniu w rejestrze wpisu TSST i potestowałem na samsungu w Nerocd i ku mojemu zdziwieniu testy wyszły pozytywnie na dobrych płytach oczywiście jakość 90-95 ,czyżby liteon ze względu na swój wiek źle zwracał błędy ,czy ktoś miał lub spotkał się z podobnym problemem proszę o odp.a może to samsung jednak nie zwraca tych błędów poprawnie.Chociaż widząc testy sławkaj doszedłem do wniosku że chyba to nie wina samsunga gdyż testy wykonane przez niego odbywały się na kilku napędach,chciałbym też w tym miejscu podziękować sławkowij za kawał dobrej roboty podziwiam go za upór noi wsystkich uczestników forum spisujecie się nieźle-pozdrawiam
arts1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: