![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2005
![]() |
Samsung TS-552B to bubel? POMOCY!!!
Mam do Was ogromna prosbe... Niedawno zakupilem nagrywarke Liteon jednak zaraz po kupnie okazalo sie ze ma uszkodzony laser i nie "potrafi" czytac plyt - tzn. "zacinala" sie przy czytaniu
![]() Jezeli wiecie na jakich plytach DVD-/+R mam nagrywac aby jakosc nagrywania sie poprawila to napiszcie mi, prosze P.S.Do nagrywania uzywam Nero 6.3.1.125, ale pewnie nie ma jakichs bledow, ktore utrudniaja nagrywanie i to pewnie nie przez Nero te problemy ![]() Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz. Ostatnio zmieniany przez digidy : 25.02.2005 o godz. 22:00 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Zajrzyj na testy płyt na stronie
www.cdrlab.pl W czasie nagrywania testowych płyt używają tam Samsunga, o którym piszesz. O ile dobrze pamiętam optymalne płyty dla niego to chyba TDK DVD-R. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#3 | |
Audigy ES
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() |
Cytat:
![]()
. : Modecom Rainbow | Mercury 400W PFC Silent : . . : ??MOTHERBOARD UKNOWN ?? : . . : INTEL Penium 4 2.8GHz FSB800 1MB Cache S478 HT : . . : Sapphire ATI Radeon 9600PRO 256MB 400/600@525/710 : . . : 2x512DDR-II Kingston 533MHz : . . : TSSH-352 | ASUS CRW-5232AS | LG GSA-4163B : . . : WD Raptor 74GB : . __________________ >[ 3DMark_01 \|/ 2xxxx pts ]
>[ 3DMark_03 \|/ ![]() >[ 3DMark_05 \|/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2005
![]() |
Witam .
Miałem dokładnie taką sama nagrywarkę SAMSUNG TS-H522B ![]() ![]() Obecnie wymnieniam ja na NEC-a 3520A sądzę, ze to bedzie lepsze rozwiąznie. Powodzenia |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To może być szpion! ![]() ^_^
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Czesc.
Przepraszam, ze tak pozno pisze, ale nie mialem nawet czasu wejsc na forum od tamtego czasu...Miecio, powiedz mi na jakich warunkach odmieniles te nagrywarke, tzn. jak to zrobiles? Pewnie jakis znajomy tam pracowal bo pewnie nie poszedles i powiedziales "ta nagrywarka jest do bani, nie chce plyt nagrywac..." bo sprzedawca takei cos oleje. Gwarancja chyba tez nie pomoze bo nagrywarka jest niby w pelni sprawna... i tylko ja sprawdza i oddadza z powrotem i w zyciu na nie zaproponuja wymiany na inna... Z gory dzieki za odpowiedz. |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
Acha - mam jeszcze jedno pytanie... Czy uwazacie, ze Liteon 1673S to w miare dobra nagrywarka? Czy raczej jezeli nie chce miec problemow z nagrywaniem to powinienem kupic juz cos z gornej polki czyli za wieksza kase?
|
![]() |
![]() |
#8 |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bierz jedną z tych :
Benq 1620 lub LG GSA-4163b |
![]() |
![]() |