![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2005
![]() |
Lg Gce 8480b
LG GCE 8480B - taką mam nagrywarkę. i mam już jej dość.
mam z nią ciągle problemy, a to divx odpalane z płyty się zacinają (na dysku już ok) a to coś innego. ale ostatnio przeszła już wszelkie granice. podstanowiłem zrzucic na dysk moje plyty z muzyka (oryginały) robilem to za pomoca windows media playera 9, dlatego ze wma od razu sciaga z netu dane plyty i automatycznie ustawia wszystkie id3 tagi i nawet sciaga ikonke - okladke plyty. wszystko slodko ale zauwazylem pewien problem. piosenki koncowe najczesciej ostatnia przeskakują!!! wszystkie moje plyty sa bez najmniejszej rysy, dziewicze. nie maja prawa przeskakiwac , zreszta w odtwarzaczu cd chodza ok. okazuje sie ze pod koniec czytania plyty napęd zwalnia (ucisza się i pracuje wolniej, ale wciąż czyta) i wlasnie ostanie kawalki musze rippowac jeszcze raz, tak aby naped zczytal je jeszcze rozpędzony. inaczej są błędy. sprawdzałem kilka plyt, wszystkie sa bez rys, wszyskie nie maja zadnych zabezpieczen, mimo to nie moge ich porawnie zripowac nie tylko wmp ale takze np cdexem. jest ewidenta wina napedu cd. ba, nawet przy przegrywaniu plyty clonem, a nawet zrzucaniu obrazu na dysk wystepuje bledy odczytu. wrzucilem najnowszy firmware z waszej strony, jedna k problem nie zniknął ( przeskoki sa ale troche ich mniej) co mam z tym zrobic zeby moc posluchac swojej muzyki w odtwarzaczu mp3, skoro nie moge ich poprawnie skopiowac na dysk?? przeciez to jest kpina zeby napęd robil bledy przy najprostszym odczycie. jest na to jakas rada?? pomocy!!! moze nawet kupie nowy naped (nagryware dvd) ale jaka mam gwarancje ze i w nowym sie to nie powtorzy?? POMÓŻCIE!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|