![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2004
![]() |
Samsung TS-H552B contra Instant CD+DVD v.8.0 Pinnacle
Proszę o pomoc szanowne grono, gdyż zrodził mi się mały problemik. Po wyminie nagrywarki Liteon na wymienioną w tytule otrzymałem pełną wersję dość sporego pakietu firmy pinnacle - ICv.8.0, i niestety to oprogramowanie nie widzi mojej nagrywarki DVD w momencie zgrywania materiałów czy też kopiowania, a tylko widzi moją drugą nagrywarkę LG CDRW.
Oprogramowanie jest bardzo ciekawe i daje dużo możliwości ale niestety nie mogę utworzonych klipów czy też albumów zdjęciowych zapisać na DVD a tylko na CD. To absurd gdyż nagrywarka jest w trybie zgodności z oprogramowaniem, załadowałem nowy bios do do nagrywarki, uaktualniłem oprogramowanie na stronie Pinnacle i dalej - PORAŻKA. Skończyły mi się już pomysły - proszę o nowe myśli które pomogłyby rozwiązać mój problem - z góry DZIĘKI. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.01.2003
![]() |
Czy Pinnacle było dołączone do nagrywarki?.Jeżeli nie,to ta wersja może nie obsługiwać
tego modelu.Musisz kupić wersję nowszą 8.3 lub 9. |
![]() |
![]() |
#3 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a probowales odlaczyc CDRW? moze widzi po prostu tylko pierwszy naped? I czy inne programy widza Twoje DVD (moze to wina APSI ?)
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Może reinstalacja systemu pomoże, bo porzedni napęd (LITEON) odpiołem i wpiołem Samsunga , ale załadowałem stery z płyty i o'k. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
żadne sterowniki z płyty nie są potrzebne. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.09.2005
![]() |
Bo instant copy jest do kompresji filmu dvd a odbywa się to tylko na hdd a nie z napędu tzw. cce zrzuć dvd decrypterem film na dysk a propo całkiem fanie filmy jakościowo wychodzą z tego nie to co dvd shrink to gówno
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.10.2005
![]() |
Pinnacle to sh**. Mam tą samą nagrywarkę i zauważyłem jakie poważne niedociągnięcia ma ten program. Po wyczyszczeniu 2 płyt CDRW przestały się nadawać do użytku. Zainwestuj lepiej w Nero.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|