![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.05.2006
![]() |
dobra nagrywarka dvd do laptopa Acer TravelMate4051LMi?
Jestem posiadaczem laptopa Acer TravelMate4051Li, dwa tyg po upływie gwarancji, nagrywarka dvd Slimtype DVDRW SOSW-852S przestała czytac/palic płyty cd...Najbardziej boli,że nie była mocno eksploatowana...
Zdecydowałem sie na zakup czegoś w zamian, ale tym razem chciałbym cos godnego zaufania... Pioneer DVR-K06 wydaje sie ciekawa opcja, ale nie jestem pewien czy bedzie pasowal do mojego laptopa.. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z wymianą czytników w laptopach Acera ![]() Czy Pioneer DVR-K06 jest kompatybilna ![]() Z góry dziękuję za wszelkie sugestie czy rady... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na http://forum.laptopy.info.pl widzia***322;em podobny temat...
![]()
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
Do acera powinna pasowac. Gorzej maja ci, ktorym producenci zaserwowali inny ksztalt przedniego panelu. Powiedzmy, ze problem nie istnieje.
PS. na wszelki wypadek sprawdz jeszcze wymiary tych nagrywarek, choc powinny byc standardowe (w zasadzie glebokosc) i zaopatrz sie w instrukcje serwisowa, bo czy tak prosto sie rozbiera lapki, to nie bylbym tego pewny. PPS. Oczywiscie daj znac, jak poszlo. Powodzenia! |
![]() |
![]() |
|
|