![]() |
Cytat:
Ja to już tabletkę przeciwbólową musiałem łyknąć ... :jem: || |
alez oczywiscie......rownie entuzjastycznie co wielki pryszcz na srodku czola........:czar:
|
u bolewamy razem z tobą (a swoją drogą najwyższa pora na zmianę palnika) ;)
|
Cytat:
Każdy nowy temat jest tu mile widziany A o tej tematyce szczególnie entuzjastycznie ... :fala: :czar: |
a ludzi szlag trafi widzac nowy temat:)
|
Cytat:
+++++++++ |
Cytat:
|
Cytat:
Yeeeeah! || |
Nic nie jest wietczne :nie:
Ale informacja cenna, przynajmniej wiem że jeszcze jakiś rok moja 107-ka powinna wytrzymać. ;) A jak masz dylemat co kupić to wystarczy tylko temat załorzyć ;) |
Może go zahibernować i poczekać na lepsze czasy
Na technologię kosmiczną w każdym domu :D Na mikrorobociki naprawiające każdy sprzęt? || |
Cytat:
|
Wszyscy pocieszaja jak mogą :D
|
Cytat:
Przecież w związku z tym kupisz sobie nowy :czytaj: :mruga: |
no 106 to juz leciwy palnik:) a dobrze co chociaz sluzyl?:)
|
Smutna informacja - mój Pionek pada :(
Witam !
Z bólem dzielę sie z Wami tą informacją. Dziś zauważyłem,że mój Pioneer 106D (+R+RW-R-RW, x2,x2,4,x4) przestał czytać płyty DVD+R. Nagrywa je, weryfikuje prawidłowo ale ich nie czyta. Płyty DVD-R czyta i to szybko. Ci ciekawe płyty DVD+R są nagrane prawidłowo - wsadziłem jedną ze zdjeciami JPG do mojego playera dvd/divx Bellwood 301A. Zdjęcia i katalogi są widziane normalnie. A płyty to verbatimy DVD+R x8. Nagrywarka ma chyba ze 2 czy 3 lata , nie pamiętam kiedy ja kupiłem ale prawie na poczatku ich pojawienia się w Polsce. Kosztowała cos 1000 zł chyba ;). Myślałem,że palnik dożyje starości w oczekiwaniu na ukazanie się Pioneera 110D czyli tego z DVD-RAM. Tymczasem muszę wymienić 13 płyt DVD+R na DVD-R Verbatima. Na szczęście mam paragon (kupiłem w Delfinie we Wrocławiu ). Płyty są dobre, tylko palnik mi ich nie czyta (( . Jabba |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |