Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Smutna informacja - mój Pionek pada :( (https://forum.cdrinfo.pl/f15/smutna-informacja-moj-pionek-pada-53791/)

VIZZARD 28.06.2005 00:15

Cytat:

Napisany przez prometeusz
u bolewamy razem z tobą

Dokładnie!

Ja to już tabletkę przeciwbólową musiałem łyknąć ... :jem:

||

demek 28.06.2005 00:09

alez oczywiscie......rownie entuzjastycznie co wielki pryszcz na srodku czola........:czar:

prometeusz 28.06.2005 00:08

u bolewamy razem z tobą (a swoją drogą najwyższa pora na zmianę palnika) ;)

VIZZARD 28.06.2005 00:05

Cytat:

Napisany przez demek
a ludzi szlag trafi widzac nowy temat:)

Ależ co ty opowiadasz? :O

Każdy nowy temat jest tu mile widziany

A o tej tematyce szczególnie entuzjastycznie ... :fala:

:czar:

demek 27.06.2005 23:51

a ludzi szlag trafi widzac nowy temat:)

olpiter 27.06.2005 23:35

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
Tytułując go: "co mam kupić - problem z wyborem" ||

Ale pierwsze zawies stara do krematorium
+++++++++

B@rtek 27.06.2005 23:30

Cytat:

Napisany przez Czołgista
Nic nie jest wietczne :nie:
Ale informacja cenna, przynajmniej wiem że jeszcze jakiś rok moja 107-ka powinna wytrzymać. ;)

A jak masz dylemat co kupić to wystarczy tylko temat załorzyć ;)

Tytułując go: "co mam kupić - problem z wyborem" ||

VIZZARD 27.06.2005 23:28

Cytat:

Napisany przez Czołgista

Yeeeeah! ||

Czołgista 27.06.2005 23:26

Nic nie jest wietczne :nie:
Ale informacja cenna, przynajmniej wiem że jeszcze jakiś rok moja 107-ka powinna wytrzymać. ;)

VIZZARD 27.06.2005 23:23

Może go zahibernować i poczekać na lepsze czasy

Na technologię kosmiczną w każdym domu :D

Na mikrorobociki naprawiające każdy sprzęt?

||

zene_k 27.06.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt
Witam !

Z bólem dzielę sie z Wami tą informacją. Dziś zauważyłem,że mój Pioneer 106D (+R+RW-R-RW, x2,x2,4,x4) przestał czytać płyty DVD+R. Nagrywa je, weryfikuje prawidłowo ale ich nie czyta. Płyty DVD-R czyta i to szybko. Ci ciekawe płyty DVD+R są nagrane prawidłowo - wsadziłem jedną ze zdjeciami JPG do mojego playera dvd/divx Bellwood 301A. Zdjęcia i katalogi są widziane normalnie. A płyty to verbatimy DVD+R x8.
Nagrywarka ma chyba ze 2 czy 3 lata , nie pamiętam kiedy ja kupiłem ale prawie na poczatku ich pojawienia się w Polsce. Kosztowała cos 1000 zł chyba ;).

Myślałem,że palnik dożyje starości w oczekiwaniu na ukazanie się Pioneera 110D czyli tego z DVD-RAM.

Tymczasem muszę wymienić 13 płyt DVD+R na DVD-R Verbatima. Na szczęście mam paragon (kupiłem w Delfinie we Wrocławiu ). Płyty są dobre, tylko palnik mi ich nie czyta (( .

Jabba

Cześć Jego pamięci :'( ;)

olpiter 27.06.2005 23:19

Wszyscy pocieszaja jak mogą :D

VIZZARD 27.06.2005 23:15

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt
Witam !

Z bólem dzielę sie z Wami tą informacją. Dziś zauważyłem,że mój Pioneer 106D (+R+RW-R-RW, x2,x2,4,x4) przestał czytać płyty DVD+R. Nagrywa je, weryfikuje prawidłowo ale ich nie czyta. Płyty DVD-R czyta i to szybko. Ci ciekawe płyty DVD+R są nagrane prawidłowo - wsadziłem jedną ze zdjeciami JPG do mojego playera dvd/divx Bellwood 301A. Zdjęcia i katalogi są widziane normalnie. A płyty to verbatimy DVD+R x8.
Nagrywarka ma chyba ze 2 czy 3 lata , nie pamiętam kiedy ja kupiłem ale prawie na poczatku ich pojawienia się w Polsce. Kosztowała cos 1000 zł chyba ;).

Myślałem,że palnik dożyje starości w oczekiwaniu na ukazanie się Pioneera 110D czyli tego z DVD-RAM.

Tymczasem muszę wymienić 13 płyt DVD+R na DVD-R Verbatima. Na szczęście mam paragon (kupiłem w Delfinie we Wrocławiu ). Płyty są dobre, tylko palnik mi ich nie czyta (( .

Jabba

To bardzo dobra wiadomość! :jupi:

Przecież w związku z tym kupisz sobie nowy :czytaj:

:mruga:

demek 27.06.2005 23:05

no 106 to juz leciwy palnik:) a dobrze co chociaz sluzyl?:)

Jabba the Hutt 27.06.2005 22:45

Smutna informacja - mój Pionek pada :(

Witam !

Jabba

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06.