![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.05.2004
![]() |
Witam
ja jednak przychyle sie do tej czescie ktora twierdzi ze litki sa spoko. Wczesniejsza 851@832 obecna 1633@1653 sprawuja sie znakomicie, poczatkowe problemy przy ostatniej wynikaly jednak z mojego hmmm lenistwa i zbyt szybkiego nieprzemyslanego montazu i instalacji, teraz pracuje oki i wypala niezle plytki. 80% nagran to filmy i nie mam problemu na roznych poczawszy od markowych a skonczywszy na takich za 199 zl DVD stacjonarnych ![]() Pozdrawiam FredzioPL
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio przecież nawet i Plextor miewa wpadki
![]() Może chcieli podrobić Liteona? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prawdziwy Shider ;)
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
Odwiedzilem dzisiaj serwis Komputronika (fajny budynek sobie postawili) i ku mojemu zdziwieniu wymieniono mi nagrywarke od reki, nawet nie sprawdzili czy rzeczywiscie nie czyta. Zobaczymy czy ten egzemplarz bedzie udany. Data produkcji jest taka sama (wrzesien) ale bios na dzien dobry jest inny (BS0H, a wczesniej dostalem BS0C) wiec raczej inna partia.
#19 | |
Bywalec
Data rejestracji: 19.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#20 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
no widzisz jak LITEK dba o swojego klienta ![]() wpadasz gdziekolwiek do serwisu i dostajesz nowy sprzet ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Prawdziwy Shider ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
#22 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() A co ty myślisz? Że Komputronik od ręki wymienia, potem sobie wbija w koszty i już? ![]() Przecież oni to później ślą dalej A że wiedzą, iż taka jest polityka Liteona, że od ręki jest wymiana na nowy Sami nie wahają się tak zrobić i to oni czekają na nowy egzemplarz - a powinieneś ty! ![]() Samsung i LG już nie wymieniają ![]() To znaczy, że co? Że kiedyś tak robili? Ciekawe skąd ty te bzdury bierzesz? Bo ja pierwsze słyszę Poza tym Liteon nie dorósł? Stary! Nie wiem kto tu nie dorósł To znaczy wiem ![]() Jakaż może być wyższa forma serwisowania niż praktycznie wymiana od ręki na nowy? Sorry! Nie chcę cię oceniać ![]() Ale to co tu napisałeś Powoduje tylko jedno: ^_^ ![]() ![]() No i jeszcze jedno - bez komentarza: Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#23 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
bo jaka firma ci wymienia palnik na nowy bez wnikakia co sie z nia stalo ![]() zadna beda ci naprawiac lub zwodzic ze naprawili i tyle bedziesz go widzial. A tu masz przyklad firmy ktora nie dorosla do serwisu i nie tylko w Polsce http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43054 wiec raczej Litek przerasta te firmy pod wzgledem serwisu ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Bywalec
Data rejestracji: 07.10.2003
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam, Zbyszek |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Prawdziwy Shider ;)
![]() |
Ujme to inaczej - "nie dorosl" = nie ma specjalistycznych serwisow w polsce, ktore naprawiaja napedy optyczne !!!
Co do LG, kiedys bylo z ta firma dokladnie tak samo - jesli naped nie dzialal wymieniali na nowy (mialem okazje przekonac sie na sobie), a teraz naprawiaja u nas w kraju ![]() Przyjdzie niestety taki czas gdy rowniez i liteon zacznie naprawiac swoj sprzet i wowczas skoncza sie wymiany napedow na nowe. Co do komputronika - jest to na tyle duza firma ze moga sobie pozwolic na wymiane od reki, jesli dystrybutor zrobi z napedem to samo. Dla nich jest to wygodniejsze niz uzeranie sie z klientem, ktory bedzie codziennie dzwonil, aby dowiedziec sie czy juz cos zrobiono z jego sprzetem.
#27 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że przy tak masowej produkcji i takiej sprzedaży napędów Liteon pozostanie raczej przy takiej polityce ![]() Taniej go wyjdzie wymiana z rączki do rączki Niż zakładanie specjalistycznych serwisów Ich budowa Szkolenie serwisantów Utrzymywanie ich, odprowadzanie ZUS, płacenie składek emerytalnych Zwroty za urlopy wypoczynkowe, chorobowe, macierzyńskie, wychowawcze Użeranie sę ze związkami zawodowymi, tłumienie strajków No i kilka innych wesołych rzeczy ![]() Nie wspominam tu oczywiście o czynniku finansowym O kosztach naprawy, sprowadzaniu części, czasie oczekiwania, kosztach transportu w te i we Czyli i tak wyjdzie na zero, a nawet drożej ![]() A tak, przyjeżdża TIR Litków I już za chwilę odjeżdża TIR Litków ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#28 | |
Prawdziwy Shider ;)
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#29 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
tak dla ciekawostki !!!
nigdy ! zadna nagrywarka cd , ostatnio dvd mi nie nawalila !!!! zmienialem jedynie dlatego ze byly nowsze lepsze !!! srednio co 6 miesiecy
|
|