![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.06.2004
![]() |
ASUS E616P-2 i Alcohol
Po wykonaniu obrazu programem Alcohol 120% (Alcohol.120%.v1.9.2.1705) nie mozna zamontowac utworzonego przy uzyciu tego napedu obrazu). Obrazy wykonany z danymi subkanalowymi czy bez - nie chce sie dac zamontowac - po prostu jest to awykonalne.
Podczas zgrywania zawartosci uzywana metoda (zglaszana przez program) : RAW + SUB-16 po probie zamontowania obrazu blad - Nieprawidlowe pole ADR Dzieje sie tak na 2 egzemplarzach tego napedu. Napisalem juz do firmy ASUStek i do producenta programu Alcohol. Ktos sie spotkal z tym problemem ? Jak go rozwiazac. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
robisz obraz oryginalnej płyty DVD i pewnie to film ?.
#3 |
Bywalec
![]() |
Robie obraz dowolnego CD - prosze mnie nie brac za idiote
![]() Kazdy jeden nie dziala Na obu napedach jest to samo - testowane na firmware 1.03 / 1.04 i 1.07 |
![]() |
![]() |
#4 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Znalazłem na Forum Alcohol`a ..." -Asus E616P2 will not record image, it IS a hardware problem. -I just hope a future firmware upgrade will take care of this problem, Więcej...http://forum.alcohol-soft.com/index....=0&#entry83161
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 15.02.2005 o godz. 18:52 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Klient nasz pan :]
jestem penny, nie odpisywalam bo mielismy chinskie swieto (nowy rok), na prawde przykro mi ze nasz dvdrom nie wspolpracuje z programem alcohol, bardz bardzo przykro, nam
![]() ![]() Kocham ten support. Nie ma to jak konkretna odpowiedz na konkretne pytanie. ASUStek... bede was dreczyl Ostatnio zmieniany przez Korowiow : 18.02.2005 o godz. 18:46 |
![]() |
![]() |
|
|