![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2005
![]() |
stacjonarka Philips LX8000SA
mam dvd jak w opisie i mam z nim problem. a mianowicie z trudem czyta nagrywane plyty. juz pomine ze czyta tylko +R. "-" nawet nie wspomne dvd rw również nie czyta. no wiec z tymi "+" jak juz sie uda to jest ok ale np pod koniec film lubi sie zacinac, skakac itp. moze wie ktoś czy jest jakis sposób aby zmienic firmware tego? dodam ze kosztowało ono duzo kasy i wkurza mnie to na maksa bo np jakas tam manta za 300 zlotych czyta wszystko łacznie z plytami chodnikowymi
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Trcohę więcej informacji.
Jakie płyty - marka, jaka nagrywarka, jaki soft? Wtedy będzie można coś więcej poradzić. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2005
![]() |
plyty najtańsze. rozumiem ze gdyby były lepsze to przestalo by zacinac. ale chodzi mi o ot czy do tego modelu odtwarzacza dvd jest jakis firmware? znalazlem na necie tylko jakies kody które wprowadza sie z pilota by odblokowac regiony
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Co do firmware poszukaj na stronach producenta. Nie sądzę, jednak że to pomoże. Spróbuj nagrać na Verbatimach + i zmień bitsetting na DVD-ROM wtedy płytki powinny chodzić.
Nagrywając na tanich katujesz stacjonarkę i palnik. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
|
|