![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2010
![]() |
problemy z nagrywaniem płyt CD/DVD
Witam, mam problem z nagrywaniem płyt, próbowałem już wielu programów, począwszy od nero, ale za każdym razem wyskakuje błąd. Nie jest sprecyzowane co dokładnie jest przyczyną, płyta potem jest pusta, ale gdy chcę coś na niej nagrać jeszcze raz wyskakuje komunikat, że jest zapisana i nie nadaje się do wyczyszczenia. Miałem ten problem przez długi czas, niedawno robiłem format, nic to nie dało. Czytałem na różnych forach ale nie znalazłem porady, która by rozwiązała mój problem. W kwestii komputerów jestem zielony i byłbym wdzięczny za pomoc krok po kroku... Pzdr
Mam laptop Toshiba Satellite A100 - 803 Windows XP professional, nie pamiętam, który service pack... 3? 4? Nagrywarka matshita dvd-ram UJ 850S |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo w zasadzie matSHITa = problem.
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem płyt ponad 800mb na nec 3500 | Kog | Nośniki optyczne | 2 | 04.01.2006 13:04 |
ACER - TravelMate 2413 - problem z nagrywaniem płyt CD | pawbrt | Napędy optyczne CD | 1 | 22.12.2005 00:26 |
Problemy z odtwarzaniem wypalonycz płyt | konmar | Napędy optyczne CD | 2 | 08.09.2004 18:50 |
Yamaha 4416 - problemy z nagrywaniem | Maciey | Napędy optyczne CD | 4 | 13.09.2000 11:19 |