Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.01.2005, 23:04   #1
DanielP
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 01.12.2004
DanielP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja osobiscie polecam WIWE.

Manta ma wiele bledow, niedorobek - swieci jak choinka (a wylaczyc sie nie da !), nie dziala zlacze RGB (niby w nowych partiach ma dzialac, tylko ze tych partii jeszcze nikt nie widzial), wieczne problemy ze zwalonym firmware. Wystarczy poczytac forum Manty, istny "sajgon"

Natomiast CyberHome nie ma zadnego polskiego supportu, nikt nie wydaje nowych polskich firmware. A to dla mnie podstawa ! Poza tym czytalem ze napisy sa wyswietlane na czarnym pasie ktory biegnie przez cala szerokosc ekranu !!! I zdaje sie, ze wyswietla tylko 2 linijki z napisami ! To dyskryminuje ten odtwarzacz w moich oczach Choc teoretycznie parametry ma calkiem OK.

Wejscie WIWY na rynek jest bardzo dobre. Jak na pierwsza wersje sprzetu - jest bardzo dopracowany, wyeliminowano bledy ktorymi drazni Manta. WIWA nie "swieci", ma sprawne gniazda RGB i dopracowany firmware. A poza tym kosztuje tylko 220 (Manta 299) !!!
DanielP jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.01.2005, 11:05   #2
DEFFCON
Bywalec

Data rejestracji: 10.09.2002
DEFFCON w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A ja polecam ze stacjonarnych Bellwooda gdyz mam go od samego poczatku i jestem z niego ogolnie zadowolony praktycznie czyta all plytek lekkie problemy ma tylko z niektorymi xvidami ale reszta chodzi bez zarzutu.
Co do Manty to przelecialem ok.10 sztuk gdyz zalatwialem znajomym i rodzince i tutaj male ostrzezenie dla kupujacych aby sprawdzili przed zakupem odczyt czytnika gdyz na 10 sztuk trafily mi sie 2 sztuki ktore po prostu nie odczytywaly plytek cd z divixwm lub mialy z tym problemy .
Radze po prostu jesli to mozliwe wziasc ze soba kilka plytek cd i sprawdzic na miejscu w sklepie.
A ogolnie preferuje i polecam Xboxa + HDD jest the best !!!
pzdr...
DEFFCON jest offline  
Stary 09.01.2005, 11:16   #3
anasiza
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.02.2004
anasiza zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Natomiast CyberHome nie ma zadnego polskiego supportu,

Nie potrzeba polskiego suportu po co?
ważne aby czytał polskie ogonki a takowe czyta?
suport wystarczy po angielsku jest bardziej przejrzysty i zrozumiały
Weź dla przykłądu angielską wersję jakiegoś programu i dla porównania polską tego samemu tłumaczenia są takie że w wersji polskiej nie wiadomo o co chodzi poprostu niektóre zwroty angielskie nie da się przetłumaczyć na jedno czy dwa słowa polskie i stą wychodzą głupoty w tłumaczeniach
anasiza jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: