![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.12.2004
![]() |
Ja osobiscie polecam WIWE.
Manta ma wiele bledow, niedorobek - swieci jak choinka (a wylaczyc sie nie da !), nie dziala zlacze RGB (niby w nowych partiach ma dzialac, tylko ze tych partii jeszcze nikt nie widzial), wieczne problemy ze zwalonym firmware. Wystarczy poczytac forum Manty, istny "sajgon" ![]() Natomiast CyberHome nie ma zadnego polskiego supportu, nikt nie wydaje nowych polskich firmware. A to dla mnie podstawa ! Poza tym czytalem ze napisy sa wyswietlane na czarnym pasie ktory biegnie przez cala szerokosc ekranu !!! I zdaje sie, ze wyswietla tylko 2 linijki z napisami ! To dyskryminuje ten odtwarzacz w moich oczach ![]() Wejscie WIWY na rynek jest bardzo dobre. Jak na pierwsza wersje sprzetu - jest bardzo dopracowany, wyeliminowano bledy ktorymi drazni Manta. WIWA nie "swieci", ma sprawne gniazda RGB i dopracowany firmware. A poza tym kosztuje tylko 220 (Manta 299) !!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.09.2002
![]() |
A ja polecam ze stacjonarnych Bellwooda gdyz mam go od samego poczatku i jestem z niego ogolnie zadowolony praktycznie czyta all plytek lekkie problemy ma tylko z niektorymi xvidami ale reszta chodzi bez zarzutu.
Co do Manty to przelecialem ok.10 sztuk gdyz zalatwialem znajomym i rodzince i tutaj male ostrzezenie dla kupujacych aby sprawdzili przed zakupem odczyt czytnika gdyz na 10 sztuk trafily mi sie 2 sztuki ktore po prostu nie odczytywaly plytek cd z divixwm lub mialy z tym problemy . Radze po prostu jesli to mozliwe wziasc ze soba kilka plytek cd i sprawdzic na miejscu w sklepie. A ogolnie preferuje i polecam Xboxa + HDD jest the best !!! pzdr... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Natomiast CyberHome nie ma zadnego polskiego supportu,
Nie potrzeba polskiego suportu po co? ważne aby czytał polskie ogonki a takowe czyta? suport wystarczy po angielsku jest bardziej przejrzysty i zrozumiały Weź dla przykłądu angielską wersję jakiegoś programu i dla porównania polską tego samemu tłumaczenia są takie że w wersji polskiej nie wiadomo o co chodzi poprostu niektóre zwroty angielskie nie da się przetłumaczyć na jedno czy dwa słowa polskie i stą wychodzą głupoty w tłumaczeniach |
![]() |
![]() |
|
|