![]() |
Cytat:
tylko jeszcze jedno pytanie, czy odtwarzacz zachowuje te ustawienia po wyłączeniu zasilania, czy tez trzeba to powtarzać za każdym razem? |
Witam.
żeby sie dowiedzieć jaki masz soft: 1. włącz zasilanie 2. wysyń tackę (można to zrobić przez dłuższe przytrzymanie "stop" na pilocie 3. naciśnij na pilocie "system menu" -> "display" Co do tego firmware'u od Mtz (to jest właśnie dokładnie ten plik o którym piszesz) - ja go zasadziłem i śmiga wszystko bezproblemowo. |
Cytat:
wielkie dzieki za pomoc i to potwierdzenie. Mam jeszcze pytanie o procedure wgrania firmware - plytke juz sobie nagrałem (chyba moze być RW?) |
Spokojnie może być RW.
Nie wolno tylko przerywać procesu (ok.3-4 minuty). Po przeczytaniu tego co ma na płycie wyjedzie tacka i trzeba grzecznie czekać (możesz się ewentualnie pomodlić żeby z elektrowni nie wyłączyli światła :)) W tym czasie na wyświetlaczu będzie coś napisane (już nie pamiętam co), a kiedy skończy to się na pewno domyślisz. A potem już możesz się rozkoszować pięknymi polskimi literkami...:) Pozdrawiam. |
Cytat:
|
ed hunter ! rownież dziekuje bardzo - chyba faktycznie ustawił sie region 0.
Wprawdzie na płytce z innego regionu jeszcze nie sprawdzałem ,ale w konfiguracji odtwarzacza wyświetla się region 0, poprzednio był 2. P.S. A tak z ciekawości, to czy mozna tez ustawić jakimś kodem z powrotem np. region 2 |
Cytat:
:) |
dzieki za informacje
|
jeszcze jedno pytanie o opcje wyswietlania obrazu w DVP 720 SA
4:3 Pan Scan 4:3 Letter Box u mnie przy odtwarzaniu plyt DVD na TV 4:3 dziala tylko druga opcja - jaka moze byc tego przyczyna - czy na TV 16:9 bedzie inaczej? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:11. |