Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.05.2005, 11:14   #1
m4rti
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.05.2005
m4rti w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Szajsung TS-H552B [inny problem]

Mam nagryware Samsung TS-H552B i winshita XP sp2. Problem mialem juz na samym poczatku gdzu zmienilem windowsa na xpsp2, nie dzialaly mi zadne cdroomy nawet wirtualne. Jakos to naprawilem, pozniej wpadlem na genijalny pomysla ze zaisntaluje soeie nowszy firmware [pomyslalem nowszy - moze bedzie lepiej chodzic]. Zrobilem upgrade z wersji TS04 na TS10 i cdroom przestal dzialac! :/ No to sobie pomyslalem jak mi na tymTS10 nie smiga poprawnie to zmienie na standard jak ibyl czyli TS04 i znow zrobilem flasha na TS04... W dlaszym ciagu problem z cdroomem jets mianowicie nawed bez plyty moge wejsc zobaczyc co jets na plycie (wiecie nie pluje sie by wlazyc plytke) a gdy juz wloze cd to jets to sam owchodzew cdroom a tu nic nie ma (nawet nie zareagowal na wlozana plyte)
m4rti jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: