![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.03.2006
![]() |
Takie błędy jakich świat nie widział :(
Witam wszystkich serdecznie
![]() ![]() Jeśli chodzi o odczyt nagrywarka spisywała się (i nadal tak jest) wyśmienicie. Każdą płytę mogłem odtworzyć. Miałem jedną, która nie chciała pójść na kolegi LG 4167, na brata samsungu ani w pracy na liteonie. Zupełnie nie mogłem jej odtworzyć i myślałem, że będę musiał ją wywalić. A tutaj wrzuciłem do napędu i bez problemu ją odczytał. Każda płyta CD, stara czy nowe, porysowana, dosłownie wszystkie bez problemu odtwarza. Tak samo z płytami DVD. Żadnych kłopotów. REWELACJA. Myślałem, że tak samo jest z nagrywaniem. Ale niestety ![]() Nagrałem kilka płyt DVD sobie i super szły (U mnie), tak samo na brata DVD samsung też bez problemu. Dwóm znajomym nagrałem filmy i odtwarzali je na stacjonarnych odtwarzaczach Manty... bez zająknięcia. Aż nagrałem film koleżance. Nie wiem jaki ma odtwarzacz. Jakiś stacjonarny, nie firmowy. Żaliła się, że ktoś nagrał jej płytę i nie chce w ogóle odtwarzać. Powiedziałem, żeby przyniosła mi tą płytę, skopiuję i nagram na inną. Przegrałem te dwa filmy i dorzuciłem jeszcze 4 swoje. Fakt, że na kiepskim nośniku nagrałem (blupop), ale kumple na Mantach odtwarzali te płytki bez problemu a ja akurat innej nie miałem. U niej jednak nie chciała ta płytka pójść. Najbardziej zdziwiło mnie to, że każdy film odtwarzała do połowy i koniec, zwiecha i nic. 6 filmów na płytce i każdy tylko do połowy ![]() Potem jednemu kumplowi nagrywałem płytę CD (kupił MediaStore) i też film nie chciał iść. Nawet nie ruszył. Wyskakiwał błąd. Kumpel ma LG GSA-4167B. Postanowiłem zrobić test... i załamałem się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez danon1973 : 24.03.2006 o godz. 20:09 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|