![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
Polecam Verbatimy ze szpindla 50 szt. po 126 zł na allegro. Odradzam Creation. Po 2 miechach straciłem wszystkie. Nagraly się dobrze, tylko 30 % odpadów, ale teraz wszystkie są martwe. Nie warto wg. mnie bawić się w tanie dyski, gdy Verbatimy chodzą tak nisko
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.08.2004
![]() |
A jest mozliwe ze np plyty emtec dvd-r moga nie dzialac na liteon sohw832s a inne plyty beda chodzic normalnie i z nagrywarka nie ma nic zlego?
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
-nie dziala Emtec wiec to juz jest cos zlego -czy z tego ze nie dziala Emtec nie beda wynikac problemy z innymi nosnikami jezeli rozumiesz 'nie ma nic zlego' jako drugie pojecie to z nagrywarka moze nie byc nic zlego. DVD Emtecowi jakos szczegolnie sie nie udali nie jest to miarodajny nosnik do sprawdzania nagrywarki. |
|
![]() |
![]() |
#109 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.08.2004
![]() |
![]()
Ale chyba lepszy jest Emtec od Espernazy itp.??Tak czy tak to również swiadoczy o nagrywarce bo jak by nie było Emtec najgorszym nosnikiem nie jest i nagrywarka powinna go obsłuzyc.Skoro problemy wystepuja z takim nosnikiem to co sie dopiero dzieje przy przysłowiowym Shit'cie.
#110 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ponagrywaj na roznych nosnikach, np. dziesieciu roznych nosnikach - wtedy bedzie mozna cos sensownego powiedziec. Wniosek 1. Twoja nagrywarka nie lubi Emteca (rozumiem ze nagrales wiecej niz 1 szt. bo po pojedynczym nagraniu tez nie ma co wyrokowac) |
|
![]() |
![]() |
#112 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Pamietam ze minusy byly z TY. A plusy nie wiem - ale zaraz bede wiedzial ![]() |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#116 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
Esperki
w mojej malej miejscowosci Miedzyrzecz w sklepiku LOGOS-ktory cieszy sie obfitoscia i tanioscia plyt DVD pojawily sie Esperanzy minusy z indexem x8 po 2,50 luzem. sprawdzilem 5sztuk i bardzo dobrze chyba sie prezentuja. sa z fabryki TY (oznaczenie bylo chyba TYG... czy cos takiego). a co wy powiecie na ten temat? ostatnio nagrywam caly czas na INTENSO minusach (optodisc) po 2,50-czy dobrze robie czy lepiej przerzucic sie na te esperki? i jaki typ nosnika polecacie bardziej-plus czy minus (zarowno dane jak i filmy)
|
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Tak samo jak jakosc hawkow z MCC odbiega od jakosci verbatimow z MCC. |
||
![]() |
![]() |
#118 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.08.2004
![]() |
![]()
Dzisiaj byłem na giełdzie elektronicznej w Krakowie i widziałem Esperanzy 9.4 Gb ciekawe jak one sie sprawóją cena 25zł tylko nie wiem czy za sztuke czy za 5 sztuk.Bede jedną musiał kiedys wziaśc na przetestowanie!!
http://www.esperanza.com.pl/produkty/dvd_r_minus_9/
Samsung/Toshiba DVD-ROM TS-H352A & NEC DVD-RW ND-2510A Ostatnio zmieniany przez Milo PL : 26.09.2004 o godz. 20:22 |
![]() |
![]() |
#119 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
a po co komu dwustronne DVD ??
|
![]() |
![]() |
#120 |