![]() |
Tak ale na 1 z 4 vobisow mam blad odczytu pod koniec dysku, co
do tej pory nie zdazylo mi sie... Pozatym podalem wartosci srednie, a maksymalne sa w granicach: PI=330 PIF=12 Chyba nie najlepsze... Ja tam sobie postanowilem, ze tylko TDK, Verbatim i Platimium na mniej wazne rzeczy... |
Płytek z Vobisu DVD+R x4 wypaliłem ponad 30 też je kupiłem bo tanie choć słyszałem że ktos narzekał... U mnie 100% ok Jedynie gdy na DVD chciałem w Nero 6.6 nadpalić nawet 2 MB to wywaliło ale jak jest "czysto" w kompie to powinno być ok Moja nagrywarka to Hitachi/Lg Natomiast inne taniochy czyli Media Tech czy jak kto woli Media Store ta sama nagrywarka owszem wypali bez błedu ale widać ze zwalnia bo wykrywa ze plyta gorsza i wypala o jakies 20-30% dłużej.
|
przepaliłem chyba 30
przepaliłem chyba 30 i wszystkie bez zarzutu na kompie i dvd stacjonarnym i białe i czarne białe to były od media stora czarne nie wiadomo z kąd a co do esperanzów to miałem kilka nówek z hurtowni woogóle nie che rozpocząć zapisu z innymi płytami nigdy żadnych problemów mója wypalarka to LITEON 451 S z zawsze najnowszym biosem
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:58. |