![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2004
![]() |
Book Type A nagrywarka TDK DVD x 16
Witam wszystkich czytających mój post i mam takie pytanie .
Posiadam nagrywarkę TDK DVDx16 i chciałbym mu zmienienić book Type na krązkach DVD+R - tak się doczytałem , że tylko na tych krążkach można to zmienić - że na krążkach minusowych tego już nie da rady zrobić (chyba że się mylę to proszę o zwrócenie mi uwagi ) . Tak jak pisałem posiadam nagrywarke TDK i chciałbym zmienić aby mój odtwarzacz stacjonarny mógł czytać te krązki jako DVD-ROM , ponieważ do tej pory te krązki są nie rozpoznawale przez mój odtwarzacz. Z tego co się doczytałem już na forum to jest podobno taka możliwość w Nero , ale przejrzałem wszelkie opcje w Nero i nigdzie tego nie znalazłem , moja wersja Nero to 6.6.0.1 . Próbowałem też tym programem do zmiany Book typa zrobić to ale nic z tego nie wyszło ( chyba dlatego że jest on jednak przeznaczony do liteków ) . Proszę o pomoc w zmianie tego Book Typa wraz z szczegółowom instrukcją . Pozdrawiam i dziękuję z góry za wszelkie porady . t.kurzy |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Philips DVDRW 2,4 \ 4 \ 8 \ 16 \ 18 \ 20 \ 22 \ 24 | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 7 | 26.12.2015 10:50 |
Podróbki Tdk Dvd+r ?? | tomkow | Nośniki optyczne | 30 | 08.10.2005 22:29 |
TDK A040212N kontra Pioneer A06 | dj_anion | Napędy optyczne DVD | 6 | 02.02.2004 07:47 |
tdk dvdrw + _ | kkc | Napędy optyczne DVD | 11 | 16.11.2003 23:14 |