![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.08.2004
![]() |
![]()
Witam jestem tu nowy, mam mały problem z 1213s mianowicie chodzi o to że na początku przy nagrywaniu nagrywanie zatrzymywało się na 1% i stało dalej pojawiał się komunikat bez skutku...Teraz po sformaowaniu całkowitym płytki DVD-RW nagrywa wszystko jest w porządku po nagraniu jest że wszystko zostało nagrane pomyślnie a mimo to po włożeniu płyty do napędu, napęd widzi czystą płytę i nie jest to spowodowane tym że robię symalację zapisu bo nie robię nie wiem co jest grane...POMOCY!!!!
![]() A właśnie dzieje się tak gdy nagrywam data disk z zawartością kiku filmów i innych plików, filmy w formacie xvid...a czegoś innego nie próbowałem nagrywać ponieważ z nagrywarkami DVD nie miałem jeszcze do czynienia więc chciałbym najpierw podłapać o co chodzi co można a czego nie...pomocy P.S. i jeszcze jedno o co chodzi z nagrywaniem na plusie i na minusie?? POMOCY ![]() ![]() Jeszcze jedno za każdym razem gdy chce nagrywać na tej płycie DVD-RW wywala mi komunikat że płytka nie jest czysta i ją formatuje mimo że 2 minuty temu skończyłem robić całkowite formatowanie nośnika.... ![]() ![]() P.S.2 jeszcze jedno jak nagrywam dvd/mp3 nagrywa i czyta bez problemów problemy są tylko z data DVD na które chce wrzucić pare filmów Ostatnio zmieniany przez everlast : 07.08.2004 o godz. 14:48 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|