![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.08.2004
![]() |
Toca Race Driver 2 iso.dvd - jak to nagrac?
Witam Wszystkich.
Mam mały problem. Otóż ściągnołem sobie ostatnio grę z suprnovej Toca Race Driver 2 jest to obraz iso.dvd (Easy Cd creator Image file) rozmiar pliku to 4,38 GB (bajtów: 4*707*319*808).Nie byłoby problemu gdyby nie to że nie mogę tego nagrać na płytke DVD. Po kliknięciu na ikonkę pliku odpala sie creator wersja programu Easy Cd-Dvd creator 6 (takowy posiadam) wiec klikam zapis i... właśnie jest problem od razu wyjezdza mi płytka i pojawia sie napis że nie ma wystarczającej ilości miejsca na płytce. Przez Nero to samo wersja programu 6.3.03. Próbowałem jeszcze przez Deamona otworzyłem obraz płyty i w dwóch programach przez Disc Copy ten sam komunikat. Przez DVD Clone to samo. ![]() Posiadam nagrywarkę Lite-On 812S Jeżeli macie pomysły pomóżcie bo mi się skończyły. ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Na co to jest gra? Wypal iso DVDdecrypterem, powinno być ok.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.08.2004
![]() |
witam
JA bym ci proponowal tak clonyXXL najpierw odpali ustaw sobie po saknowaniu by sie laczal Alcoholer a tam wybierezsz Alcohol 120% i odczyt a potem nagraj i bedzie dobrze bedzie dzialac pozdrawiam a nie zapomnij o aspi Pozdrawiam @all ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.08.2004
![]() |
Tu masz Fudster
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.05.2005
![]() |
![]()
ja mam to samo, probowałem sposob ghosta i nic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
wypalic nero lub alcoholem 120
#7 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w dvd brak polskiego jezyka
![]() ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.05.2005
![]() |
![]()
Witam wszystkich! Może pisze troche nie w temat ale szukam pomocy... problem polega na tym że ściągnołem Troca Race Driver 2.ISO ..ale po otworzeniu obrazu płyty (poprzez Alkohol 120%) nie ma na niej żadnego pliku instalacyjnego tylko jakieś inne pliki z nieznanymi mi rozszerzeniami
![]() ![]() e-mail: madfaral@interia.pl GG::4184772 Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
|
|