![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
do Latet-liteon411s
Z jakichś względów nie moge wysłac wiad. prywatnej."nie mam uprawnień"?
Przejrzyj moje wiadomości na forum, nie ma ich dużo.Na początku było dobrze , nagrywała dobrze ale po 10dobrze nagranych płytach zaczęla świrować i psuć płyty, dvd i cd również.Jednego dnia 5 wypaliła ok, po 2 dniach tychże samych 5 zepsuła. Jak wypalanie szło nie tak to wieszała program ( Nero6) i żeby wyjąć płytę musiałam resetować kompa.No i problemy z odczytem i zczytywaniem na dysk, czasami nie widziała płyty którą włożyłam,wiec oddałam do serwisu, teraz czekam na pioneera.Nie pomógł nawet najnowszy bios. Może trafiłam na wadliwy egzemplarz. i nie uważam sie za lamę, jak tu ktoś sugerował, że tak jest jeśli ktoś ma z nią problemy. Pozdrawiam Ewa |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.12.2003
![]() |
Ja mialem taki smieszny przypadek ze zniszczeniem 2 plyt przy wypalaniu przez nero. Nero zrobilo obraz poprosilo o nosnik - dalem i nagrywa a przy 40% badz zwis absolutny ze tylko reset. Kombinuje i przegladam parametry i widze sciezka do tmp sprawdzam ilosc miejsca a na tej partycji wolnego tylko 2GB. Nero glupie nie zasygnalizowalo brak miejsca i pozwolilo wypalac za co zaplacilem dwoma nosnikami.
Smieszna ale prawdziwe. |
![]() |
![]() |
|
|