![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
Tuner WinFast TV 2000 XP Expert
Mam pytanie, jaki program by był najlepszy do przegrywania filmów ściągniętych z tunera TV mam Ulead Studio 7 dostałem przy tunerze, ale on ma niektóre funkcje tuner to WinFast TV 2000 XP Export.
A najlepiej jeszcze jak by był jakiś po polsku jestem w tej dziedzinie początkujący, więc wszelkie porady i sugestie dotyczące programów czy obróbki mile widziane. Witold |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
czytelnik ;)
Data rejestracji: 06.02.2004
![]() |
Cytat:
http://www.iulab.com/ http://www.adramel.neostrada.pl/ |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
yyy, nie bardzo rozumiem z Twojego posta, co ci nie pasuje w tym Ulead Studio 7
![]() napisz ez, co to za Ulead? Ulead Video Studio albo Ulead Media Studio? Media nie jest to najlatwiejszy program dla poczatkujacych. i po polsku to raczej ciezko znalezc cokolwiek w tej grupie produktow. Ja polecalbym Ulead Video Studio - jeden z najprostrzych programow do obrobki video, malo tekstu, wiecej grafiki, dosyc intuicyjna obsluga.
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2004
![]() |
nie bardzo wiem tez o co ci chodzi z tym przegrywaniem filmów ja zajmuje sie obrobkom wideo pare ładnych lat wiec jesli chcesz jakąs uzuskac pomoc to wal do mnie na gadulca 7969460
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
Przepraszam, że tyle się nie odzywałem, ale walczyłem z Uleadem wideo studio 7 i już go prawie rozpracowałem, chociaż paru rzeczy w nim nie rozumie ( np. pliki konwertuje we wszystkich systemach, które są tam podane od DVD do SVCD tylko nie chce mi nagrywać płyt niby idzie nagrywanie kontrolka świeci na czerwono pasek postępuje tak jak by nagrywało, ale płyta po nagraniu pusta a program jest pełną wersją), ale mam nadzieje, że i to rozgryzę.
Ale jeśli ktoś ma jakieś wskazówki lub porady chętnie widziane i proszę ty dopisywać z góry dziękuje i pozdrawiam Witold |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.02.2003
![]() |
czy do Tunera WinFast TV 2000 XP Expert, jest moze jakies oprogranowanie, ktore by wykorzystywalo platforme dwuprocerosową ??
|
![]() |
![]() |
|
|