![]() |
ciekawostka
http://www.pcworld.pl/news/66777.html ;) moze znana ale...
|
17 za niemarkowy
34-36 markowy.... |
mysle ze 20 zl bedzie rosadna cena za dobry nosnik ale znajda sie tacy co bedom go robic za 10 :)
|
Firmowa- 80zł
"nie firmowa"- ~45zł |
IMHO to te 35zybli bedzie trzeba zaplacic
|
Cytat:
|
A może sklepy chcą wysondować ile jesteście w stanie zapłacić za te płyty?
Ja bym sugerował 2 x cena zwykłej 4,7 GB żeby było sprawiedliwie :o) Pozdrawiam Nuno |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Obstawiam 39.99zl A wlasnie a jesli beda gdzies plytki na specjalne zamowienie z zagranicy to tez to sie bedzie liczyc czy nie? |
z koncem miesiaca firma Ritek rozpoczyna masowa produkcje DVD DL ceny w granicach 7~10 Euro, inni wielcy producenci z Japoni wstrzymuja sie z masowka chca uzyskac jak nalepsza jakosc nosnika DVD DL , bo wywalenie 10 euro to troche duzo na watpliwy nosnik i wrozyc nagra lub nie
|
podążając tropem wynużeń Olafa, należałoby spodziewać się braku możliwości zakupu noża, gdyz jak wiadomo ludzkie życie jest bezcenne, a nożem można zabić =], ale fakt faktem sprawa jest o wiele bardziej złożona, tak więc obstawiam 41 PLN.
|
@ Olav Basoski z twoja teza rowniez sie zgadzam!
poczekamy zobaczymy, ja osobiscie nie wierze ze beda az takie tanie, ceny spadna to jest pewne taka jest kolej rzeczy. Lecz tak jak to bylo w przypadku DVD-R 4.7 GB taki spadek cen nie nastapi /to moja opinia/ tutaj mamy powazne zagrozenie dla firm ktore czerpia z tego zyski i to olbrzymie, a teraz wyobrasmy sobie cene tej plytki za 5 euro kto kupi orginalne DVD (tacy sie rowniez znajda ale pytanie ile?). Jeszcze jedno chce dorzucic wczesniej w niemczech duzo mowiono o cenie tychze DVD ceny sugerowane oscylowaly w granicach 5~7 euro a teraz jest juz mozlowosc skladania zamowien na te DVD ale cena "DVD DL Verbatim - 15 euro" i ta cena mowi sama za siebie ale (poczekamy zobaczymy) |
Cytat:
BEDZIE TAK SAMO. |
Cytat:
|
Moj typ:
37zl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |