![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
![]()
Witam czytajacych!
Brak postow - a i testow na stronce brak - o tym nowszym dziecku Pioneera. Chcialem prosic wszystkich o pisanie na temat wad i zalet tegoz napedu. Moje zainteresowanie wiaze sie (oczywiscie!) z zamiarem kupna nowego DVD. Asus E616, Pioneer 120, a moze wszechpolecana Toshiba ? No wlasnie, procz wspanialego czytania plyt zabezpieczonych i RW nie wyroznia sie specjalnie w testach... W czym tkwi jej czar ?? Interesuje mnie: - !! szybkie i skuteczne czytanie DVD wszelkiej masci, - !! bardzo dobra korekcja danych (audio nie konecznie), poza tym -mile widziana mozliwosc czytania DVD+R\RW, -moze w miare cicha praca, -nie musi czytac CD90/99 (choc dobrze by bylo). Pioneer 120 spelnia te moje fanaberie? A jak inne wymienione napedy? PISZCIE PISZCIE PISZCIE PLLLIIIIISSSSSSS.....
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
a co za roznica
ten czy tamten,
![]()
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
Re: a co za roznica
Cytat:
By wybrac TEN najlepszy By sie WSZYSTKO I BEZPROBLEMOWO czytalo Te DVD ma byc uzupelnieniem nagrywarki Yamahy i ma to byc w moich zamierzeniach SUPERTANDEM !! ![]()
![]() |
|
|