![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.07.2004
![]() |
Ulead - problem
Witam wszystkich Forumowiczów !!!
![]() Mam taki problem Przymierzam się do kupna palnika DVD choć w temacie DVD jestem jeszcze zielony, ale żeby nie tracić czasu postanowiłem pobawić się programami. Na początek wziąłem na warsztat program Ulead DVD MovieFactory 2. Do testów użyłem materiału nagranego na stacjonarnej nagrywarce DVD. Więc odpaliłem program, zapodałem płytkę DVD program ją zaimportował (długo to trwało) i stworzyłem menu do tej płytki. Program zapytał gdzie wrzucić materiał oczywiście utworzyłem folder no i naprzód. Odczekałem kilkadziesiąt minut, proces oczywiście się zakończył sukcesem(przynajmniej taką informację wyświetlił program). Otworzyłem folder do którego został wrzucony materiał, znajdowały się tam dwa kolejne foldery z plikami audio i video, odpaliłem film i tu niespodzianka film oczywiście chodził, menu płyty też ale całkowity brak dźwięku. Postanowiłem zajrzeć do folderu z plikami audio i okazało się że jest po prostu pusty. No i w tym miejscu proszę o pomoc, co zrobiłem źle lub czego nie zrobiłem wcale. Za pomoc oczywiście z góry dzięki!!! Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.10.2003
![]() |
Katalog audio ma być pusty, tak to jest. Dźwięk powinien być zapisany razem z video w VOBach. być może coś źle ustawiłeś w programie i albo ściągnął bez dźwięku albo nagrał bez dźwięku.
Nara |
![]() |
![]() |
|
|