![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Witam to jeszcze w sprawie underworld ,spieniłem się i zostawiłem go na dłużej wyświetlił mi taki komunikat:
I/o error Device :1:0:0 nec dvd nd-2500a {e:} ScsiStatus; 0x02 Interpretation:check condition CDB:28 00 00 00 96 30 00 00 01 00 Interpretion:Read(10) ***8211; sector:38448 I propozycja przerwij ponów ignorój |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
Ja robiłem kopie (bezpieczenstwa) filmu Underworld programem CloneDvd połaczonym z Anydvd (zdejmuje zabezpieczenia CSS oraz regionik) na nagrywarce LiteOn 451S i chodzi bez problemu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programy (ich wersje demo 30 dni) sa dostepne w necie i wraz ze slodzikiem tworza zupelnie zgany duet. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
ze zrobieniem kopii tego filmu nie powinieneś mieć żadnego problemu
DVD Decrypter bez problemu zripuje ten film problem albo w płytce albo w sprzętowy albo winna jest WINDA najpierw przetrzyj płytkę używając do tego płynu przeznaczonego do czyszczenia kineskopów i monitorów (jeśli nie masz to po prostu spluń na nią i przetrzyj miękką szmatką) może płytka ma cylindryczne zarysowania jeśli to nic nie wniesie to innego czytnika DVD musisz użyć jeśli masz dostęp albo stery ASPI (ale to małoprawdopodobne) miałem to czasem i dochodziło do tego że część filmu kopiowałem zwykłym czytnikiem a część nagrywarą DVD Ale Underworld poszedł bez problemu |
![]() |
![]() |
|
|