Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.10.2004, 13:01   #1
mbar
Wymiatacz

Data rejestracji: 28.12.2003
mbar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez crazy_driver
mbar, jak kupujesz samochod to wymieniasz od razu silnik czy oczekujesz ze bedzie dzialal bez zarzutu ??
Analogia zupełnie bez sensu.
W przypadku problemów z napędem PIERWSZĄ rzeczą jaką należy zrobić jest aktualizacja firmware pochodząca od producenta sprzętu. Jeśli problem nie zniknie, należy wtedy szukać dalej.
Mówienie, że "firmware nie będę zmieniać, bo nie uważam tego za stosowne" traktuję jako BS.
mbar jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.10.2004, 14:29   #2
crazy_driver
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.10.2004
crazy_driver zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Lightbulb

Cytat:
Napisany przez mbar
W przypadku problemów z napędem PIERWSZĄ rzeczą jaką należy zrobić jest aktualizacja firmware pochodząca od producenta sprzętu.
Nie mozna bylo tak od razu ? Poza tym, jedno z moich pierwszych pytan brzmialo: "Jak zdiagnozowac, CZY mam zepsuta nagrywarke". Z tego chyba mozna wywnioskowac, ze nie wiem jeszcze czy jest na pewno zepsuta.

Cytat:
Napisany przez crazy_driver
Nie zmienialem zadnego firmware'u ani nic takiego, no i chyba nic takiego nie bede robil zeby mi sie z gwarancja nic nie stalo
Nie zmieniam, bo sie boje o gwarancje. Moglbys mi powiedziec(jesli tak jest), ze zmiana firmware'u nie ma wplywu na gwarancje, bo tak wnioskuje z Twojej wypowiedzi. Chyba nie kazdy laik musi o tym wiedziec? Jesli tak jest to zmienie firmware (o ile dam rade) i pozniej sie odezwe
crazy_driver jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: