![]() |
Ceny gieldowe przez ostatni czas generalnie spadly do ogolnych cen netowych.
Oczywiscie nie dotyczy to jakis wynalazkow typu wspomniane w innym temacie 'copy me' ktorych nikt na gieldzie nawet nie sprzedaje. W sklepach internetowych mozna taniej kupic jedynie akcesoria (albumy, pudelka itp. no i jakies wynalazkowe szpindle - setki, ale dochodzi wysylka ...). Jezeli chodzi o sklepy stacjonarne z nizszymi cenami, to watpie ... bardzo watpie ... |
Cytat:
Jakie to piękne! Jedne z moich pierwszych płytek :taktak: Tyle, że to naprawdę były podkłady z Verbatima i paliły się piknie Kosztowały 3.19zł za slima :taktak: :czar: |
Wy tu sobie gadu-gadu, a ja nadal nie wiem, *gdzie* dostane te plytki. Na gieldzie za Stodola nie ma, sprawdzalem; w MM tez nie maja. Do K. sie nie zblizam ;).
|
Verbatimy Pastele +R i -R pakowane po 5szt od TY dostaniesz w Saturnie w Jankach (byłem dziś i widziałem).
|
Fine: a ile tam kosztuja? i czy to sa x4 czy x8?
|
Ja ostatnio kupilem na Grochowskiej 297. Firma "czysta płyta", taniej niz na gieldzie i taniej niz w kopierze. Polecam. Czynne tylko w tygodniu do 18.00.
|
Grochowska 297? w ktorym to jest miejscu dokladniej?
dzieki za info (a konkretnie to ile dales?) |
Grochowska 297? to za 295 a przed 299 idąc na południe. :P
a jeśli dobrze pamiętam to mały sklepik w suterenie. |
Nie chce cie oszukac ile dalem bo nie pamietam ale napewno sprawdzalem wczesniej ceny w kopierze i na grochowskiej byly o 10 groszy tansze. nie wiem jak w tej chwili ale mozesz sam sprawdzic tel. 870 32 14.
Sklepik miesci sie w suterenie, pod numerem 297 wchodzisz w brame, skrecasz w lewo i bodajze pierwsza klatka, na domofonie wciskasz 1. |
serio to nie mam pojęcia gdzie to jest ale ci wierze bo co mam za wyjście? :P
edit: Cytat:
na Grochowie wszystko możliwe... może te płyty gdzieś spadły..........ze stanu :niepow: hasło/odzew też jest? :> |
Ta firma sprzedaje na allegro i ma tam bardzo dobra opinie.
|
za 50 zeta moge miec w tej czystej_plycie 25 sztuk Pasteli 4x +R (cake). Oplaca sie brac? Za 45 zeta moge miec 25 Verbow +R 8x z MCC003. Czy te TY sa warte, zeby doplacac 5 zeta, jak myslicie?
|
moze macie pod reka jakies przykladowe wykresiki jakosci w Nero CD/DVD-Speed:
1. Verb Pastel TY +R 4x palony 4x 2. Verb MCC003 +R 8x palony 4x oba palone na 4163B 104A oczywiscie (i @4x)? |
jeszcze jedno: a moze da sie troche utargowac? czy te 50 zeta to dobra cena za te Pastele? Ile one powinny normalnie kosztowac i kosztuja gdzie indziej? Myslalem, ze beda koszcic w okolicach ~ 45-46 zeta MAX, a tu 50 :(...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:58. |