![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2005
![]() |
Moja nagrywarka nie czyta pirackich Cd-romow!!!
Posiadam nagrywarke DVD samsung Tsh 552b.
Problem polega na tym ze nie czyta mi pirackich płyt Cd-rom. Nie mage takze nic nagrac na płytach Cd-rom, poniewaz czysta płyta takze nie jest przyjmowana. Jesli chodzi o nosniki DVD wszystko działa idealnie!! Dodam jeszcze ze nagrywarke mam 4 miesace i przez pewien okres wszystko działało idealnie. Potem upgredowałem Biosa i po pewnym czasie zauwazyłem ze nie czyta mi Cd-romow. Powró do wczesniejszej wersji biosa nie pomogł!! Prosze o rady!!! z góry dzieki!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
no tak ...samsung
![]() na początek sprawdż tego samsunga na innym kompie ![]()
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Serwis raczej nie wchodzi w gre. Kupiłem ja na Allegro!!!!
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#7 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Masz jakąś gwarancję? Może być nawet pisemna ![]() Wejdź na stronę www.samsung.pl i poczukaj punktu serwisowego w twoim mieście ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.11.2003
![]() |
albo przywróć, jeśli się da, stary bios, skoro na nim wszystko działało...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Mysle ze nie ma to mimo wszystko związku z uszkodzeniami fizycznymi, w takim wypadku nagrywarka nie czytałaby takze płyt oryginalmych |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Niefortunnie urzyłem słowa pirackich, chodzi mi oczywisice o jakiekolwiek kopie nie będące tłoczone oryginalnie
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ja swój HDD kupiłem też na allegro i normalnie gwarancję mam w sklepie w Warszawie ale nie muszę wysyłać sprzętu do nich tylko mogę także iść do punktu serwisowego Samsunga ![]() ![]() Teraz co do twojego pytania: Płyty z filmami DVD (wersje BOX0 to są naprawdę oryginalne płyty ![]() Te z gazet niczym się nie róźnią od takich jak my nagrywamy ![]() Jedynie mają ładny nadruk ale pochodzą ze słabej tłoczni i są kiepskiej jakości (chodzi o to aby koszt produkcji był jak najniższy) ![]() Mają jedynie zmienione ID aby widniały jako oryginalne, tak aby każdy sprzęt to przeczytał ![]() Czytałem artykuł o tym ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
czlowieku jesli masz gwarancjie to oddaj ja do serwisu , a jesli nie to zagadaj do kolesia ktory Ci to sprzedal !! a jesli to nie poskutkuje sprzedaj ja na alegro !! i kup LG lub nec te sprzety dopiero wymiataja , nie wspominam o plextorze
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.01.2005
![]() |
No , LG dobry sprzęt.
Jak ci się znudzi wypalanie to w serwisie przerobią ci na kuchenkę mikrofalową to sobie i obiad podgrzejesz. Wg mne BenQ,PIONEER,NEC ewentualnie LITEK. (tych trzech kolejność przypadkowa ![]() Chyba, że masz pociąg do kuchni. A samsunga do serwisu, jak nie naprawią to wyślą do żółtków i niech się oni martwią co zmajstrowali.
Celeron Prescott 2.4@2.6 ASUS P4VT8+ 512 DDR 500mhz TWINMOS cl2 RAD. R9550 Gigabyte 128MB 128Bit 250@400 400@512 2x SEGATE 80GB 7200.2 SAMSUNG 200GB S-ATA CDRW Liteon 24+32@ 52246S BenQ DW 1620@PRO Chiftec 360W Samsung SM 710N ![]() Nikt nie jest doskonały....ale mi najmniej brakuje... ![]() Ostatnio zmieniany przez KrEtYn : 13.02.2005 o godz. 02:35 |
![]() |
![]() |
#15 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2003
![]() |
Do serwisu bym oddał. Tylko biosik orygianlny tak jak koledzy piszą wgraj
Ostatnio zmieniany przez El_Visek : 13.02.2005 o godz. 10:13 Powód: Był tu post o całkiem innej treści, a trafił tu chyba dla tego że go tu UFO umieściło, poważnie mówię. |
![]() |
![]() |
|
|