![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
a co do pkt. 3 to mialem ten sam problem nagrywalem na dvd+r i po nagraniu pliki znikaly, jest na to rada serwis
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.02.2005
![]() |
Nie robie "kopi bezpieczeństwa" w Nero nawet w tym najnowszym, wszystkie filmy które przekopiowywałem robiłem za pomocą DVD Decryptera i wszystkie chodzą bez żadnych artefaktów, kwadratów, zacinania się i chodzą na wielu odtwarzaczach stacjonarnych starych i nowych u moich znajomych (bo nie pożyczam orginałów) tobie radze to samo. W kilku przypadkach zdaża się że jeżeli kupiłeś nagrywarke DVD i podłączyłeś ją do komputera to potrzebne jest zainstalowanie systemu od nowa (nie wiem dlaczego ale kilku osobą to pomogło tak piszą na forum nie chodzi tylko o LG ale tez inne nagrywarki ? ) nagrywam tylko na TDK i Verbatim DVD-R z prędkością x4
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
Dzis probowalem kopiowac i nagrywac filmy dvd pod win98. Kopiowanie przechodzi bez problemu, ale jesli chodzi o nagrywanie to udalo mi sie tylko nagrac na +rw, a gdy chcialem nagrywac na -r to plyta do kosza (stracilem 3 plyty). Nagrywalem w nero i po kilku/kilkunastu sekundach od rozpoczecia nagrywania dysk(twardy) wygladalo jakby przestawal pracowac a na nagrywarce dalej migalo tak jakby nagrywala lecz konczylo sie to nagraniem tylko kilku % i zawieszeniem nero. Spotkal sie moze ktos z czyms takim??
Powtarzam ze to wszystko dzialo sie pod 98 i na +rw palilo bez zajakniecia (odtwarzalo sie te bez zadnych problemow) a z - mialo problemy :/ |
![]() |
![]() |
#19 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
no to masz przyczynę wielu problemów....z twoim systemem lub konfigiem kompa....
|
|