![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
wirtualna nagrywarka dvd
Witam
szukalem w arch. ale nic nie znalzlem dlatego tez kieruje sprawe do Was ![]() Mam taki problem - zrzucam material z kamery cyfrowej - poddaje go obrobce i teraz chcialybym uzyskac mozliwie dobra jakosc materialu przy zachowaniu rozsadnej wielkosci tego materialu. W sumie moge bezposrednio przezucic z programu do montazu na plyte dvd - w sumie pozwoli mi to zachowac jakosc filmu - tyle tylko ze musze podac mu naped nagrywarki i tu pojawia sie moj problem - czy istnieje jajaks aplikacja ktora pozwolila by zaistniec w systemie jako wirtualna nagrywarka - tyle tlko ze zamiast na plycie - stworzy obraz tej plyty na dysku - dzieki czemu taki obrazz moglbym pozniej wrzucic do wirtualnego napedu dvd i go zripowac ![]() reasumujac a) potrezebuje program ktory zainstaluje w systemie naped dvd ktory bedzie widoczny przez programy jako nagrywarka dvd - w praktyce stworzy ona na dysku obraz plyty ktory pozniej bedzie mozna wczutac do emulatora napedu. b) czy mozliwe jest zripowanie materialu z obrazu dvd ( ewentualnie zaladowanego do emulatora i widocznego jako naped dvd ) do formatu avi ?? dzieki wielkie za pomoc i mam nadzieje ze za bardzo nie namieszalem pozdroofka ![]() PAwel
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|