Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.08.2005, 19:20   #1
xMGxARMAx
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.08.2005
xMGxARMAx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wolnoooooooo.... Pomocy

mam nową nagrywarke DVD LG-205.Używam programu PowerProducer2Gold.Film na płyte nagrywa sie dość szybko,tak jak powinien ALE samo przygotowanie do zapisu trwa pare godzin.Gdy już wybiore ten film(zajmuje 696MB formatu .AVI ,wybieram jakość zapisu SP ) i cisne BURN włącza mi sie okno WRITING IN PROGRESS ... .Niby wszystko ok tylko zanim mi sie nagra to 3,8GB to przez pare pięknych godzin mam CREATING AND ORGANIZING FOLDERS a troche niżej RECORDING TITLES.Przez jakąś godzine mam 0% a to dopiero jakieś przygotowania a co dopiero jeszcze to nagrać.LUDZIE!!POMOCY!!Czy to jest normalka tyle czekać??Którego programu powinienem używać?Polećcie mi coś dobrego.
xMGxARMAx jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.08.2005, 20:07   #2
TORQUE
rozpruwacz

Data rejestracji: 29.10.2004
TORQUE niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja używam Nero 6.6.1.3 i normalnie mi nagrywa. Może spróbuj znienić program lub płytki (a jakich w ogule używasz?) Z jaką szybkością nagrywasz?
Stary 04.08.2005, 20:21   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No cóż, następuje kodowanie filmu z avi do mpeg2 - to musi trochę potrwać. Nie wiem, czy kilka godzin dla PowerProducer to norma i na pewno trudno będzie ją ustalić, bo czas kodowania zależy w dużej mierze od parametrów komputera.
Reetou jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: