![]() |
Cytat:
Co prawda sam zawsze mialem, mam i bede mial Liteona, to do LG mam gleboki szacunek i tak juz pewnie tez zostanie. Powiem szczerze ze dziwna jest ta historia poniewaz nagrywarki LG znane sa z tego ze OBNIZAJA predkosci podczas nagrywania dla nosnikow kiepskiej jakosci a nie w druga strone (bylo to obiektem wieeeelu dyskusji w dziale CDR). Nagrywarki DVD LG robi bardzo porzadne. |
Cytat:
Zwłaszcze, że jest sprzed kilku dosłownie dni, a nie lat :> Natomiast ten sam wątek, który ma tylko nowy tytuł i pytającego Powoduje tylko irytację i traktuje o dupie Maryni Ponadto jeżeli nikt nie odpowiada na wątek już istniejący - to być może nic nowego nie ma do dodania I nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat :nieee: Tego samego zdania jest choćby Moderator <SPRAWDŹ> |
Cytat:
A jeżeli rajcuje cię liczba postów - to klikaj, klikaj ... może coś sensownego wyklikasz w tych paru tysiącach :idea: Acha! Nie zapomnij co tydzień napisać tematu: "wybor dvd-recordera?!" :taktak: Bo wiesz, te tematy spadają, spadają ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lubię czytać twoje pozty VIZZARD (bez podtekstów)
Ale objechałeś strasznie Krakusa ! Choć może nie bardzo taki Krakus z niego skoro nie kombinuje a mękoli ? :zawstydz: |
Cytat:
Cytat:
Nie patrzę na kogo trafia :nie: Po prostu jeżeli do kogoś nie trafia prosty przekaz - z jasną argumentacją Zamienia się w cokolwiek zawiły - z argumentacją bardziej dobitną :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja się czerwienię ! Ja mam żonę i dzieci ! I w ogóle ... :mruga: |
Cytat:
Wiesz; temperatura, wilgotność, stres .... :zawstydz: |
Cytat:
|
Cytat:
|