![]() |
Ufff ... no cóż - w wielu wypadkach trudno się z Tobą nie zgodzić - wszystko zależy przecież i tak od osobistych preferencji użytkownika, w tym przypadku Deresika.
Mam nadzieję, że ta nasza wymiana poglądów nie była bezowocna i chociaż trochę mu pomogła w podjęciu decyzji. ;) - może napisze co kupił. Ps.Jeśli chodzi o te złe uczynki to bynajmniej nie odnosiłem tej uwagi do Ciebie! |
Tez tak mysle :taktak:
Moze napisal na co sie zdecydowal :) :piwo: |
WOW, chlopaki, ale sie rozpedziliscie w tej dyskusji:P
Jeszcze nic nie kupilem, zbieram info i porady;) Jesli chodzi o masowe wypalanie, to nie takie mam plany co do nagrywarki, od tak, po prostu na uzytek domowy, z tym, ze predzej zgrywanie filmow niz gier. Zalezy mi zarowno na jakosci jak i na cenie (niestety realia studenckie:P i nikt mi nic fundowac nie bedzie). W drugim poscie mialem na mysli, jakie powazne zmiany zaszly przy nagrywarkach dvd, oczywiscie, ze gwarancja ma znaczenie, jednak na sprzet uzywany rowniez moge ja dostac, juz wiem, ze wypalac bede z predkoscia 4-8x, wiec przechwalki producentow o mozliwosciach 16-krotnego wypalania wcale mnie nie ruszaja, natomiast ciekawi mnie, czy warto inwestowac w obsluge doublelayer'a i ew. innych nowinek (w stosunku do starszych modeli) na rynku nagrywarek. Na koniec dodac moge, ze jesli chodzi o kase, to ok 200zl mialbym na ten cel, jesli odloze go na miesiac/dwa, to kasy bedzie wiecej (jednak beda tez inne wydatki)... i wtedy ponownie i ostatecznie zglosze sie po rade, co aktualnie najlepiej sie oplaca zakupic:) Pozdrawiam Deresik PS. powodzenia w sesji wszystkim studentom zycze. |
BenQ i jak komp się zmieni to nadal nagrywarka będzie ok :)
|
Cytat:
jak masz 200zl to benq jest w sam raz dla ciebie tak jak mowi @ed :) |
Itak tez sie stalo, zakupilem BenQ DW1620-2FA
Dzieki za pomoc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |