![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2002
![]() |
Wypalanie etykiety na dvd
Mam pytanie kupiłem NECA DVD RW ND 3551A i jest mały kłopot niemogę wypalić etykiety na płycie pokazuję się taka informacja
NEC DVD RW ND 3551A Plase insert an appropriate disk into the drive. Wainting for. Label side - labelflash TM Co oznacza te ostrzeżenie urzywam Nera 7.0.8.2 przy zakupie niebyło żadnego programu do wypalenia. Proszę o pomoc może ktoś miał te same problemy.. ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Nie wiem czy wiesz ale potrzebna jest specjalna plyta aby wypalic LF, po stronie danych teoretycznie mozna nagrywac na kazdej dvd ale tam gdzie nie ma dancyh, a nagrywarka nie widzi gdzie dane sie koncza, a program do wypalania LF to jest wlasnie nero
P.S. Plyta musi byc skierowana gorna czescia do dolu czyli na odwrot |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
nic wygląda tak jakby program niewidział nagrywarki po przejściu do wypalenia.Mam nagrany film na płycie i chciałem wypalić tytuł a tu nic.Pokazuje informację THERE ARE NO LIGHTSCRBE FUND ON THE SYSTEM. ![]()
![]() |
#4 | |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#5 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
No bo ty masz LabelFlash a nie LightScribe, do label flasha uzywa sie specjalnego pliku, a do LS sterownik, nie myl tych dwoch technologi bo one sie diametralnie roznia
P.S. Jak masz Nero 7 to skopiuj ten plik do katalogu Nero/Core, a jak Nero 6 to do katalogu Ahead/Nero Ostatnio zmieniany przez Bródka : 21.03.2006 o godz. 01:24 |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Serdecznie dzi***281;kuje to facet mnie ***380;le poinfomowa***322; w sklepie spr***243;buj***281; wgra***263; programik.
|
|