![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
Ranking oprogramowania DVD - link
Witam wszystkich , nie wiem czy znacie ten link ale wpadl mi ostatnio w oko i postanowilem sie nim podzielic,
DVD Copy Software Review 2005 strona w języku angielskim. Pozdrawiam i zapraszam do ewentualnych komentarzy |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmmm... Sa pewne niescislosci, jak np. nieuzwglednienie ogole zaawansowanego DVD Rebuildera czy trywialnego DVD Shrinka... CloneDVD od Slysoftu na szostym miejscu? DVDFab na siodmym? Pomijajac fakt ze wysoko umiejscowione sa programy proste, ale za ktorymi stoja wielkie pieniadze ze strony serwisow internetowych... "Ktos tu sie myli i to na pewno nie jestem ja".
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
Zgadzam się z tobą, dla mnie też powiało stronniczością ale nie sugeruję się tutaj podium na którym znajdują się poszczególne programy a bardziej analizą pod kątem: jakości wykonywanych kopii, stabilnością, czy ilością obsługiwanych formatów. Niestety takich zestawień jest w sieci bardzo mało.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zabawne... bo inaczej tego badziewia sie nie da okreslic
prawie jak testy nagrywarek w polskich gazetach - najwazniejszym parametem jest predkosc max w sec i kolor frontu (no i instrukcja montazu...) szkoda tylko ze nie porownywali np wymiarow pudelek... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|