![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
![]()
mam pytanie jak spraedzic film zripowany jakims programem np dvd shrik lub innym czy nigdzie w filmie niema jakis burakow z obrazem textem lub dzwiekiem i czy cos takiego czesto sie dzieje
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
nie bardzo rozumiem...
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
zripowalem film dvd shrink'iem na 2 gim poziomie nagralem go na plyte dvd-rw i sprawdzilem na stacjonarnym dvd i w jednym miejscu posypal mi sie obraz tak jakby sie rozsypal trwa to moze ze 2 sek. ale denerwuje i niewiem czy jest wiecej takich miejsc bo przeciez niebede za kazdym razem ogladal calego filmu
a jak sprawdzilem go na dvd w kompie to czegos takiego niema tylko jest przesuniecie czesci obrazu podobny jak przy divx jak sa szybkis sceny na orginale tego niema
#4 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Aha, no teraz rozumiem.
Te problemy z obrazem to poprostu błędnie zrekompesowane video przez DVDShrink'a - widać nie poradził sobie dobrze z tym fragmentem. Nic na to nie poradzisz. Pewnie zmiana poziomu kompresji by pomogła. Tak to już jest z tym softem - choć ciągle się rozwija, więc jest szansa, że bedzie lepiej. Co do mozliwości wyłapania tego typu "potknięć" - przykro mi, ale pozostaje tylko metoda przejrzenia całego materiału, nie ma innej możliwości.
|
|