Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.02.2005, 23:57   #1
gizio
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 26.02.2005
Posty: 2
gizio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zapis ze sukcesem płyta pusta?

Prosze o podpowiedź. Chcę zapisać dane ok 3GB (pliki zdjęć).
Soft:Nero 6.6.0.8
LITE-ON 1653S firmware CSTJ , płyta Verbatim DVD-R,
Nero informuje o poprawnej symulacji i wypaleniu a płytka jest pusta?
Z płytami TDK DVD+R oraz Sony DVD+RW jest poprawnie?
gizio jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.02.2005, 00:03   #2
emer74
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika emer74
 
Data rejestracji: 19.07.2002
Lokalizacja: Lublin
Posty: 203
emer74 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co znaczy pusta? nie nagrana, czysta czy do kosza tzn zapisany juz jest na niej lead-in i lead-out

czy aby na pewno nie odpalasz samej symulacji?
emer74 jest offline  
Stary 27.02.2005, 09:48   #3
gizio
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 26.02.2005
Posty: 2
gizio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nero Info Tool opisuje jako blank DVD-R.
Zaznaczałem opcję "write" i po nagraniu miałem komunikat sukcesu w wypaleniu, a na kolejnej z prób na innej płytce widoczny (wzrokowo) jest obszar wypalania- Nero Info Tool opisjuje jako "not disc inserted"? Czy mogą to być stare płyty?.Mam je dwa lata.
gizio jest offline  
Stary 27.02.2005, 19:42   #4
choojek
Nowy na forum
 
Avatar użytkownika choojek
 
Data rejestracji: 22.02.2005
Posty: 11
choojek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam ja mam tak samo. nadrywam na plytkach Dysan DVD+R i nero informuje mnie za zapis zakonczony pomyślnie...wkładam płytke i autoodtwarzanie w XP informuje mnie ze wlożona pusty nośnik DVD. Mam Lite-On 1231S. czy wie moze ktos jaka to jest przyczyna??
choojek jest offline  
Stary 27.02.2005, 23:01   #5
Metallicat
www.met.of.pl
 
Data rejestracji: 24.02.2005
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 134
Metallicat zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To samo u mnie. Emtec -R x4, wykrywa jako x2, po wypaleniu stwierdza że succesful a płytka oczywiście czysta. WTF ?
Metallicat jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.