![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
No to oficjalnie sygnalizuje problem i proszę o porady ![]() Przy złej jakościowo płycie kiedy napęd ma problemy z kopiowaniem pliku zawiesza się totalnie komputer że pomaga tylko reset. Raz w sumie mi się to zdarzyło. Gorszy jest fakt iż nie mogę skasować żadnej płyty typu RW. Czy to DVDRW czy CDRW. Każdy proces kasowania po chwili kończy się zwiechą. Komputer wogóle mi się nie zawiesza podczas codziennej pracy, wszystko jest ok, ale następujący "zonk" występuje właśnie tylko i wyłącznie podczas tej operacji kasowania płyt RW. Co to może być? Napędy: Pioneer 112 i dvd-rom Samsung Reszta konfigu w profilu, albo podam jak będzie potrzeba. Warto zaznaczyć, że na starym komputerze z ww. napędami nie było takich rzeczy! Napęd nagrywa normalnie te płyty RW ale z kasowaniem jest problem. Każde inne płyty też nagrywa ok. ![]() thx
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
11 Wrzesnia WTC | andy | Off topic | 51 | 22.11.2006 21:34 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
Pranie #@$%*& ! | mr_spock | Off topic | 55 | 06.09.2004 13:01 |