![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.12.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.12.2004
![]() |
Mam procesor 1,7GB nie jest chyba za mocny i pamięć 256.Robiłem zgrywanie z magnetowidu tylko za pomocą karty.Nie używałem żadnego programu do przechwytywania video i plik wyszedł (mpeg).Pewnie dlatego jest ta czkawka.
Mam program Pinocle Studio 9 ale jak go zainstalowałem to robi pliki (avi)i czkawki chyba nie ma tylko kiedy chce odtworzyć to obraz jest ale nie ma głosu.Nie wiem jak ustawić program żeby był głos.Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 25.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.01.2005
![]() |
Zgrywanie VHS przez ATI 9200 VIVO
Nie zakładam nowego tylko sie podłącze.
Zgrywam z VHS (3h55min) film na kompa programem PS9 (AMD 2500+AtI 9200 VIVO+120HDD+20HDD) i tu sie zaczyna problem. Zapisany materiał ma ok 3h30min ( brak utraconych klatek przy przechwytywaniu ) i rozjechany dzwięk juz od ok 5 min. W czym moze byc problem ? Sterowniki ? Kodeki ? Zaznacze ze wcześniej zgrywałem tez długi film ok 3h i wszystko ok. PS9 nagrał na płytke DL9. |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.12.2004
![]() |
Dzięki tom68 weszłem w ustawienia i zaznaczyłem- microfone line -Przegrywanie zrobiłem przy pomocy programu-PS9 udało się wszystki materiał zgrać na komputer.Potem >Tworzenie filmu i zakładka MPEG-jak zakończył,reszte zrobiłem innym programem.Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
|
|