![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
System nie widzi wypalonej płyty (film)
Witam.
Może ktoś pomoże mi rozwiązać następujący problem. Po wykonaniu kopii bezpieczeństwa filmu DVD (próbowałem cloneDVD i Nero 6600) nie mogę wypalonej płyty otworzyć w systemie - ani w nagrywarce ani w DVD-rom. Dość często pojawia się komunikat: "System nie może czytać z tego typu dysku. Dysk może być uszkodzony lub używa niezgodnego formatu z systemem windows". Natomiast w stacjonarnym DVD (Panasonic S75) filmy odtwarzają się bez problemu. Płyty z danymi nagrywają i otwierają się bez problemu. Trochę już przeszukałem Forum, ale nic nie znalazłem. Jakieś pomysły? Sprzęt: Win XP SP2 LG GSA-4120B bios A111 - master DVD ROM - Toshiba - slave ASPI zainstalowane Nośnik - Platinum DVD-R 8x (u mnie da się go wypalić tylko jako 4x) Z góry dzięki. Ostatnio zmieniany przez toks : 11.11.2004 o godz. 14:30 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Zobaccz inny nośnik z PLATINUM "-" dzieja się dziwne rzeczy, zobacz na PLATINUM + sa bardzo dobre.
![]() |
|
|