![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.12.2004
![]() |
JAK SKOPIOWAĆ GRE DVD z zabezpieczeniem SafeDisk v2 ?
JAK SKOPIOWAĆ GRE DVD z zabezpieczeniem SafeDisk v2 ? tzn np jeżeli mam orginał i chce zrobić kopie bezpieczeństwa ! Jakim programem i jak ustawić parametry odczytu i zapisu programu ? ( gg 1971204 ).
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
![]() |
a jaka to gra
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Ja zrobiłem obraz Alcoholem 120 na HDD. Też po uruchomieniu nie mogłem wybrać profilu, ale po zrobieniu obrazu i podpięciu go pod napęd wirtualny spokojnie zainstalowałem grę i chodzi.
Robiłem na razie tylko taką kopię bezpieczeństwa z oryginalnej płyty. Może dla pewności spróbuj najpierw zgrać na DVD-RW. P.S. Co dziwne ![]() Z kolei angielska wersja to SD 3.20. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
To co mówisz wiele wyjaśnia, ale czy rzeczywiście nie ma na razie lepszego programu do przegrywania zabezpieczonych gier DVD ? czy ktoś testował do tego GameJack 4 ?
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
Spróbuj najnowszy Clone Cd. Obraz zrób Alcoholem, a wypal Clonem. U mnie pomogło przy SD 3.10.011 (kopia bez. "Call of Duty").
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
[QUOTE=madmax2]Spróbuj najnowszy Clone Cd.
Nie miałeś czasem na myśli clone dvd ? |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
nie clonecd 5
mam ta gre i nie raz ja juz wypalilem i chodzi ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Po zagraniu obrazu płyty DVD alcoholem 120% nagrałem ten obraz płyty clone cd 5 no i po zainstalowaniu gierki gdy ją uruchamiam wyświetla mi sie komunikat : Cannot locate the cd-rom, cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game. Czy ktoś wie o co chodzi ?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
wylacz wszystkie emulatory napedow wirtualnych i bedzie dobrze
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
Albo, jak nie pomoże wyłączenie emulatorów odinstaluj Clone CD. U mnie pomogło.
Pozdr.
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Wyłączyłem w alcoholu 120 % dysk wirtualny (opcje alcohola ) a clone cd nie miał (sprawdzałem w manadżerze urządzeń ) no i nadal mi wykrywa tą emulacje ! Hm. Znowu deinstalowanie programu do kopiowania po każdym przegrywaniu płytki też nie jest wygodne ! Czy nie ma innego sposobu na ominięcie tego przegrywając może gre w inny sposób ? :
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
Został tylko cukierek ze strony suprnova org. Po co bawic sie w omijanie zabespieczeń!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|