![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.08.2005
![]() |
znowu crc
mam tendencyjne pytanko. wywala mi w shrinku błąd crc. fab dało się zgrać film ale jakiś pomieszany po karzdej scenie jest komenyarz autoróm lipa. Decrypter wywala tez błąd. Może da się jakoś ominąc ten błąd, Albo czy może jest jakiś program do naprawy dysku. Nadmienie że DVd źródłowe przy pocżtku jest jakby zarysowane(mocna rysa) ale odtwarzanie na kompie i na stacjonarce ok. Co mam zrobić by ten film przegrać. Wsumie się przegrał ale z jakimis pierdołami(Opisy Producentów)!!!
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co za podłość! ![]() To już trzeci raz w tym tygodniu ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
Jeez. Twoja ortografia to tez jeden wielki CRC
![]()
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja mam jakiś uszkodzony DVDFab Decrypter
![]() nie dodaje napisów ![]() czy ktoś wie jak to naprawić ![]() może zainstalować najstarszą wersję ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.08.2005
![]() |
nie zwarzam na błedy wiec sie prosze nieobruszać waść PANOWIe. Ale wracając do tematu>Tylko jedno zasadnicze pytanie dlaczego sie przegrało i dlaczego tak dziwnie, ż eprzy 2 programach DVDFab Platinum (Gold Mode) i CloneDVD jest ten film ale jest to wersja z komentarzem??
|
![]() |
![]() |
|
|