Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 10.03.2003, 20:23   #1
Ormianin
Komandor
 
Avatar użytkownika Ormianin
 
Data rejestracji: 29.07.2002
Lokalizacja: Oława
Posty: 6,348
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
DivX - wybór odpowiednich kodeków

Musze przyznac ze ten artykul o DivX - wybór odpowiednich kodeków
http://www.cdrinfo.pl/software/artyk...20030308201450
byl bardzo pouczajacy dla mnie, rozwiazalem wiele istotnych problemow... brawa dla autora/ow

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.03.2003, 20:59   #2
Marius_The_Mad
Zarejestrowany
 
Avatar użytkownika Marius_The_Mad
 
Data rejestracji: 25.07.2002
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 465
Marius_The_Mad zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dziękuję bardzo

Pozdrawiam
Marius_The_Mad jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2003, 21:03   #3
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,845
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Rzeczywisice artykul godny uwagi, polecam...
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2003, 21:07   #4
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Maciej
 
Data rejestracji: 31.12.2002
Lokalizacja: PL
Posty: 7,664
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dla mnie wybór odpowiednich kodeków to pakiet >> DShowPack << ....
Wszystko w jednym...

........................................
__________________
Jak mądrze zadawać pytania
Maciej jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2003, 21:13   #5
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,845
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Maciej, albo NimoCodec .
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2003, 21:36   #6
eloise
Dobry Człowiek
 
Avatar użytkownika eloise
 
Data rejestracji: 30.07.2002
Lokalizacja: PolSKA
Posty: 840
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja przed chwilą zainstalowałem K-Lite Codec Pack 1.7 Final (ok 6 mb) na win2000 i chodzi wszystko !!!
eloise jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2003, 22:34   #7
Ormianin
Komandor
 
Avatar użytkownika Ormianin
 
Data rejestracji: 29.07.2002
Lokalizacja: Oława
Posty: 6,348
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
eloise napisał(a)
ja przed chwilą zainstalowałem K-Lite Codec Pack 1.7 Final (ok 6 mb) na win2000 i chodzi wszystko !!!
A czytaliscie ten artykul?
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2003, 23:48   #8
Krzycho83
Racer
 
Avatar użytkownika Krzycho83
 
Data rejestracji: 12.11.2002
Lokalizacja: Białystok
Posty: 1,538
Krzycho83 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Smartek napisał(a)
Maciej, albo NimoCodec .
pozdro
Nimo zdecydowanie odpada, za duzo nie potrzebnych rzeczy sie instaluje i wcale nie jest to takie rewelacyjne.


A artukul - dobra sprawa
Krzycho83 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.03.2003, 23:53   #9
Marius_The_Mad
Zarejestrowany
 
Avatar użytkownika Marius_The_Mad
 
Data rejestracji: 25.07.2002
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 465
Marius_The_Mad zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Smile

Dziękuję Wam bardzo ))

BTW, nie twierdzę, że Nimo czy inne pakiety są bezużyteczne, ale instalowanie wszystkiego z np. Nimo, to samobójstwo.
Marius_The_Mad jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2003, 00:01   #10
ZbigNieff
..::Returned Master::..
 
Avatar użytkownika ZbigNieff
 
Data rejestracji: 14.12.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 1,879
ZbigNieff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Smartek napisał(a)
Maciej, albo NimoCodec .
pozdro
Kaszana... Odpada w zupelnosci... po zainstalowaniu tego qfna
musialem winde instalowac od nowa!! Nie polecam!!

Artykul jak najbardziej
__________________

RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640
ZbigNieff jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.03.2003, 00:44   #11
esem
OldBoy
 
Avatar użytkownika esem
 
Data rejestracji: 18.05.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,857
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
eloise napisał(a)
ja przed chwilą zainstalowałem K-Lite Codec Pack 1.7 Final (ok 6 mb) na win2000 i chodzi wszystko !!!
Też to zrobiłem, ale spieprzyło mi się midi na SBLive 5.1. Jeszcze walczę - ale chyba skończy się to: format c:. Qrwa m.ć! 8)
__________________
ASUS DRW-24B3LT
esem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.03.2003, 00:54   #12
Zelea
I have got my own WORLD..
 
Avatar użytkownika Zelea
 
Data rejestracji: 03.11.2002
Lokalizacja: Kielce
Posty: 1,576
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a slyszal ktos o SLD codecpack jak dla mnie BOMBA
__________________
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem
Majluj do mnie TU
no coment...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.03.2003, 01:59   #13
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Majonez
 
Data rejestracji: 05.12.2000
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 1,774
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
im mniej kodekow tym lepiej
ja na nowo instalowanych sysach zapodaje ostatnio tylko divxa 503
xvida najnowszego i ac3 i jeszcze nie mialem problemu z odtworzeniem filmu

a wczesniej uwierzcie mi na slowo na tych kompach to byly chyba wszystkie kodeki i pack'i
__________________
M a j o n e z

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.03.2003, 09:25   #14
Rambler
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Rambler
 
Data rejestracji: 18.04.2002
Lokalizacja: Gród Kraka :)
Posty: 120
Rambler w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Zelea napisał(a)
a slyszal ktos o SLD codecpack jak dla mnie BOMBA
SLD codepack 1.5Pro jest OK.:cool:
Nie mylić z LSD , lub SLD Leszka M.:chytry:
Pozdrowienia
__________________
We have nothing left to lose except.... ***===========*** Charlie & Bravo Groups **
Rambler jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.03.2003, 12:52   #15
Ziele
.: AT90S2313 :.
 
Avatar użytkownika Ziele
 
Data rejestracji: 09.09.2002
Lokalizacja: Kraków
Posty: 2,724
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam problem bo kodek IVIAUDIO.AX z AC3 powoduje pokazanie się komunikatu "Program wykonał.....". Czego to może być wina? Please me help !!!!!! bo nie moge sobie oglądnąć bonda i paru innych filmów
__________________
LiteOn LTR-40125S & SOHW-1633S 8 )

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.