![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2005
![]() |
AviSub i podobne - pomocy? ;)
Witam,
Mam pytanie do użtkowników forum, którzy orientują się nieco w divx'ach. Otóż szukam programu podobnego do AviSub'a, który konwertuje aviki do divxów dodając wyłączalne napisy. Programik świetny jeśli chodzi o nagrywanie filmów odtwarzanych później w stacjonarnym dvd. Tylko że mam z nim pewien kłopot - o ile jest świetny w swojej prostocie i szybkości konwertowania, o tyle nie konwertuje zbyt dobrze plików o mniejszych rozmiarach niż standardowe filmy ~700MB. Konkretnie chodzi o seriale w stylu Lost'a, które mają po ~350MB. Tutaj programik idzie, ale mniejwięcej po 1/3, może połowie kończy pracę i mówi że już wszystko przekonwertowane. Ale wcale nie, bo jest jedynie 1/3... Czy ktoś z Was zna inne programy działające na tej samej zasadzie, ale które nie działały by wybiórczo tylko przy wybranych plikach? Bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam, |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2005
![]() |
Niestety, tam jest tylko mieszanka SRT2bmp, Bmptoxsub i Fuse która u mnie z dziwnych przyczyn nie działa i AviSub, o którym mówiłam...
No cóż, jakieś inne pomysły? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avisub nie ma ***380;adnych problem***243;w z mniejszymi plikami...
Wytnij w VD 350MB z filmu, kt***243;ry wcze***347;niej przerobi***322;a***347; Avisubem i t***261; cz***281;***347;***263; wrzu***263; do niego ze skr***243;conymi napisami. Nie b***281;dzie problem***243;w. Szukaj ***378;r***243;de***322; problem***243;w a nie nowych program***243;w, bo Ci si***281; szybko sko***324;cz***261; ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|