![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zamyślony
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
k-lite/ffdshow wpływa znacząco na kolory
czesc.
nie znalazłem tu podobnego tematu który by poruszał podobny problem. sytuacja wygląda tak, że od jakiegoś czasu filmy zaczęły mieć trochę dziwną kolorystykę. niby było wszystko ok, ale chwilami coś jednak mi nie pasował. dzis sie wgłębiłem w to i oto efekt. Napis u góry to kolory takie jak byc powinny (komp z odinstalowanymi codeckami. niby film sie otworzyl ale caly czas smuży). A dolny napis to skutek zainstalowania K-Lite'a 5.0.5 (4.9.0 podobnie). Dodam ze uzywałemdo tej pory tylko tej paczki i bylo wszystko ok. Od jakiegos czasu cos sie stalo i sie ze.. psulo. ![]() grzebalem w ustawieniach ale bylo tylko gorzej. jakieś pomysły ?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |