![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Dołaczam obrazek. Pozdro;) |
No tak - Daimos, Gigi, Yattaman, Tsubasa, Sally Czarodziejka, jakieś tam było jeszcze zwierciadełko czy coś takiego - było parę tytułów... wszystkie jednak strasznie stare i podejrzewam, że jedyna okazja aby móc je znowu obejrzeć to czekać na kolejną powtórkę na Polonii 1 ;) chyba, że ktoś zripuje i umieści w necie :P
W sumie ciekawe jakby się oglądało np. Yattaman'a po japońsku z angielskimi subami :) |
o co chodzi? Co to za serial? Nie kumam go!8)
|
Ale jest w tym cos magicznego, niektore z tych bajek wygladaly jak przez okno ;) Kiepsko narysowana sceneria, i nie cieniowane postacie, ale sie ogladalo :)
NIe wiem czy dobrze pamietam, ale 90% tych bajek bylo po wlosku, oni to pewnie kupiowali z japoni. Widac makaroniaze sa ok, mafia, stare anime :D |
no ja poluje na pierwsza serie sally czarodziejki - to dopiero rarytas z lat 60
potem w latach 80 byl remake ale to juz nie to... |
Z tego co się orientuję to Gigi powstał w 1981 r. - tak więc 22 lata temu :P To może nieco tłumaczyć problemy ze zdobyciem tego anime...
|
jak w poloni 1 lecial okolo tego 1995 r to kiedy to musialo leciec w japoni..... stad klopoty z znalezieniem takich tytulow jak gigi, sally czarodziejka czy tajemnicze zlote miasta
chociaz ostatnio obilo sie cos o uszy o wydaniach DVD coniektorych starych anime |
wolfdog ale ja bym wolał gdyby te odcinki były na osloskopie, bo wtedy miałbym pewność, że są w świetnej jakości i w ogóle.
Pawel_k porównaj sobie kiedy leciał w TV gigi... było to dawno tamu, gdy królowała telewizja POLONIA1 :) hehehehehe. A tak BTW to znaczy, że jak oglądałem wszystkie odcinki gigi'ego to też jestem małym zboczuchem :) buhahahahahahaha i latam za białymi majteczkami Anny :). No bez przesady. Każdy kto zna się na anime to wie, że serial był cooltowy. A ja nie latam do pierwszej lepszej panienki na ulicy i nie zaglądam jaj pod spódnice, bo tak to jest że większość nich chodzi w spodniach :) buhahahahhaha. :) |
Cytat:
|
Jak kolega wyżej napisał
wrzuciłem na emule hasło gigi la trottola i z 35 epizodow wyskoczylo |
moge tylko powiedzieć, że jak szukałem w mule piosenki gigi d'agostino "The riddle" to wpisałem sobie gigi i czekałem na wyniki. No i przy okazji zobaczyłem gigi la trotola :). Cudne Anime jakie kolwiek widziałem [poza tsubasą :)]. Aż mi sę łezka w oku zakręciła, bo zarówno jednego anime tak i drugiego byłem wiernym fanem i nie przegapiłem ani jednego odcinka. Po prostu jak ktoś to będzie miał to jest bogiem :)
|
Powiedz mi jeszcze, że jesteś w posiadaniu tych odcinków i jesteś w stanie je jakoś udostępnić :) Kiedyś próbowałem tego szukać na DC - ale niestety bez pozytywnych rezultatów... :(
|
jako gigi tego nie znajdziecie (tytul w polsce i we wloszech) - orginalnie to wystepowalo jako dash kapei (albo dash kapeii) i pod takim tytulem pare epkow na DC sie wala
|
Cytat:
|
Jak zobaczylem ten temat, to az mi cisnienie skoczylo :D
Ten serial byl genialny, o malym zboczencu:D SUPER!! A tak poza tym to prawie wszystkie z Poloni 1 byly niezle. Yattaman itd:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:11. |